2024 43. kitabı
575 sf. #ikimükemmelhata /43/ @fatih_murat_arsal Ephesus Yayınları #deryaninkutuphanesinden Selamün  Aleyküm Bugün sizlere kalemiyle bu yılın ilk ayında tanışmış olduğum ve serinin ikinci kitabını uzun zaman sonra okuduğum bir aşk romanı serisi ile geldim. Evet ikilem serisi olan bu kitapları araya ne kadar zaman girerse girsin hafızanızdan çıkarmadan ilk günkü gibi okuyabilirsiniz. Zaten ikinci kitabın ilk 100 sayfası birinci kitabın hikayesinin başka iki karakter tarafından  kaleme alınışı, bu yüzden olaylara ve kurguya kolaylıkla hakım olabiliyorsunuz.  İlk kitapta Aysun ile Vural aşkını okumuş, mutlu ve aşkla biten bir son ile ayrılırken, Aysun'a  üzülmüştük...  İkinci kitapta ki ana karakterler;  ilk kitaptan tanıdığımız Aysun ile Ayhan...  Yazarımızın akıcı kalemi, olay örgüsü, kurgusal bütünlüğü ve zaman/mekan kavramları ile geçişleri , betimlemeleri, diyalogları oldukça başarılı. Sade bir anlatım ile duygu aktarımını başarıp, son sayfasına kadar kendini okutturuyor. Aysun ile Ayhan'ın inişli çıkışlı aşklarına, yaşadıkları olaylara şahit olurken, ilk kitaptan misafir olan yan karakterler eşliginde biraz hüzünlü, yerinde ateşli, güldürücü bir seri.  Askeri bir kurgu ile harmanlanmış bir aşk hikayesi. İçeriğinde satır aralarına gizlenmiş ne güzel iletiler mevcut. Sevginin gücü, ikili ilişkiler, aile ve arkadaşlık bağları , doğanın varlığı, toplumsal değerler, tarihi yapılar gibi ...  Sanki sonlara doğru biraz hızlandırılmış anlatım...  Genel anlamda tanışma serim olan #ikilem serisini severek ve beğenerek okudum...  Artık bende bir Fma'cı olarak ; uzun zaman çabalayıp serileri tamamladım diye sevinirken yeni kitapların raflarda çoktan yerini aldığını görmek nasıl bir duygudur kendimi hırpalamaya devam edeyim. Bu güzel kitabı @seldaca.comments ve Book•lover ❥ canlar ile okuduk, kitap hakkında derin bir dedikodu da yapıldığına göre gelsin hayat bildiği gibi Kitapla ve Sevgiyle Kalın #okudumbitti #tavsiyekitap #aşk #roman #işadamı #aşkadair #aşkadamı #kitap #okuyarakyasa #edebiyat #fma
İki Mükemmel HataFatih Murat Arsal · Ephesus Yayınları · 2016600 okunma