Haksız mıyım?
Ne yazacağımı bilmemekle beraber ilk defa böyle bir durumu üzülerek buraya yansıtıyorum.Arkadaşlar birinin gönderileri daima size iyi gelmeyebilir,onun okuduğu eserler size boş gibi de gelebilir ama buna koşullar ne olursa olsun bir nokta da saygı duymak zorundasınız.Bana yapılan şey tamamen şu paylaşılan bir gönderim güya bomboş olarak nitelendirilip paylaşılmış ben kalkıp beğenmediğim bir alıntıya bomboş demedim demem de çünkü inanın bir nokta da saygı çok başka bir anlam.Kendimi geçtim benim gönderime yorum yapan nice kıymetli okurun yorumuna da bomboş benzetmesi yapılmış.Hayır pardon da bizler okuduğumuz eserleri gayet mutlu bir şekilde yorumluyoruz,yeri geldiğinde bir eseri tartışacak kadar olgunluğa da sahibiz.En son bahsettiğim gibi gerçekten bir nokta da saygı duymak ve aynı zaman da duyulmak çok kıymetli.Beğenmediğiniz bir gönderiyi görmezden gelmek çok zor olmamalı,bununla ilgili paylaşım yapmak kusura bakmayın da beğenmiyorum deyip harcadığınız vakit için güldürür ayrıca. https://1000kitap.com/khvichakvaratskhelia
1000k
··1 alıntı·
24,1bin Gösterim
Hasta o insanlar. Toksik bir kişiliğe sahipler. Kendileri mutsuz oldukları için başkalarının da mutluluklarını, huzur duyduğu alanları zehirleyerek onları da aşağıya çekmeye çalışıyorlar. Ben yukarı gelemiyorum, siz aşağı gelin. Böyle aşağılık kompleksi ile sizi aşağı çekmek için saldıran insanlara; aşağıdan baktığında görebileceği organınızla gülüp geçiniz lütfen, umursamayınız :) Bu arada paylaşımlarınız da incelemeleriniz de harika. Keyifle takıp ediyorum
Hilal Kucur
Selahattin TomarSelahattin Tomar Maalesef hocam…
Altı çizilen her kelime her cümle insanın yaşam serüveninden esintiler taşır. O yüzden okuduğunuz kitaplar seviyeli bir ölçüde eleştirilebilir ancak cümleler için aynı şey geçerli olmaz. Ayrıca insanlar beğenmiyorsa takip etmezler olur biter.
Hilal Kucur
İnanın benim de tam olarak anlayamadığım nokta da bu.Elbette aynı eserleri okumak zorunda değiliz ayrıca beğenmek de.Ama okuduğum ve kendimden izler bulup paylaşmak istediğim cümlelere boş denmesi de bana büyük bir saygısızlık.Beğenmediğin şeyi görmezden gelmek bu kadar zor olmamalı.İlla moral bozucaklar ya ne diyebilirim ki☺️
Belli etmek istemesek de altını kendimizce çizdiğimiz her alıntı da kendimizi bulduğumuz bariz bir gerçek. Ayrıca kendimizi bulmasak dahi beğenmiş olabiliriz insanlar gerçekten yafta yapıştırmakta usta olmuş.
DamlaaDamlaa İnanıyorum,iyi ki varsınız ♥️
Bu yorum görüntülenemiyor
Bomboş insanlara verilecek en güzel cevap bomboş konuşmalarına karşın bir kez olsun duygularınızı katarak son kez ifşa edip görmezden gelmek Hilal KucurHilal Kucur hanım. Dikkat çekme çabası bu kadar ucuzlaştı maalesef. Paylaşımlarınız güzel ve biz çoğunluk olarak ne kadar zaman ayırdığınızı biliyor ve paylaşımlarını seviyoruz çünkü tatlı canınızı üzmeye değecek şu tarz klavye 🪳canlılarının bir ilacıda olmadığı İçin onlara yapılması gereken tek ilaç tek cümle ve sonunda kendi ininde zehirlenmesi saygılar sevgilerle.🌟🌸🍃o
Hilal Kucur
İçimden gelen cümle tam olarak her şeyden önce şu Kocaaaman İyi Ki Varsınız🥹Yapılan saygısızlık bana kendimi gerçekten bir nokta da değersiz hissettirmişti ama görüyorum ki gerçekten hiç gerek yokmuş.Neyi nerede nasıl yapması gerektiğini bilmeyen insan zaten ne anlasın saygıdan? Bunu beklemek bile şaşırtıcı olmuş.Kıymetli yorumunuz beni çok mutlu etti,tekrardan çok teşekkür ederim 🥹🌼🌸
Sen gülü seversin, diğeri papatyayı. Öteki orkideyi, bir başkası zambak çiçeğini. Gülü sevdin diye kimse kimseyi eleştiremez. İnsan zıtlıklarıyla güzeldir. Herkes aynı şeyi sevseydi, gülün papatyanın orkidenin zambağın ne kıymeti kalırdı. Dünya da bir çok renk var, ve her insan farklı renkleri sever. Kimse neden bu rengi seviyorsun diye kimseyi yargılamaz, yargılamamalı da. Bu da öyle bir şey. Bazı cümlelerde insan kendini bulur. Aynı cümle bir başkası için bir anlam ifade etmez. Etmediği içinde, kimse haddini aşıp kötü söz söyleyemez. Biz saygıyı çoktan yitirdik. Bunlar hep ondan.
İsmail Abiİsmail Abi Ne demek.Rica ederim 🌸
Şarkıdaki gibi; boşver sen onları, bize bir şey kalmadı.
Denensin,boşvereceğim inşallah🌼