2024 67. kitabı
İkinci kitaptan sonra direk beklemeden üçüncü kitaba başlamıştım. Öyle bir noktada kalmıştık ki beklemeden okudum. Üçüncü kitabı çok sevdim öyle çok olay yoktu onlarla birlikte bir nefes alabildik ama çok da uzun sürmedi. Tam üçüncü kitaptı yani dördüncü kitabı bekliyorum bakalım kıyamet alameti öncesini yaşamayız umarım. Jülide, Alp Aslan’ı arkasında bırakarak gitmişti. Gitmişti ama Alp Aslan bir güzel kendisini sorguladı, uzun zaman sonra babası İle bir sohbet gerçekleştirdi. Düştü Jülide’nin peşine gitti İstanbul’a onu almadan dönmeyecekti ama Jülide’nin Fransa biletlerini görünce kendisinde bir eyvallahı olmadı. Onu havaalanına götürmek için gittiğindeyse Jülide gidemeyeceğini anlayınca bir kez daha tuttu sevdiği adamın elini öyle güzel anlar ve günler geçirdiler ki. Alp Aslan Kemal beyin teklifini reddederek bir kez daha doğru karar verdiğini anladı. Jülide’nin babası İle karşılaştıklarında ise ölü bir kimliğe sahip olduğunu öğrendi Alp Aslan’nın bunu bildiğini de. Alp Aslan her şeyi kitabına uygun yapacağım diyerek düğün telaşına kapıldı. Ay bu sahneler çok güzeldi. Jülide, Nazmiye hanımın inadını kırdı öyle güzel konuştu ki canım Jülide Sonun da her şey tatlıya bağlandı ay inanmazsınız belki ama düğün sorunsuz oldu yazar bize kıyamadı sanırım hep atakta bekledim ama bir şey olmadı. Düğün ile birlikte Urfa serüvenide son buldu Yerköy’e doğru yola çıktılar. Onlar için yeni bir macera başlıyordu bu sefer aile olarak el ele yapacaklardı her şeyi. Köydeki evlerine çeki düzen verdikten sonra Alp Aslan’ın asker olduğunu köyde kimseye söylemediler o göreve giderken Jülide de Fransa’ya Panele gitti arkasından Alp Aslan’ın gelmesiyle keyfide yerine geldi. Bir sabah öğrendiği güzel haber ile içi içine sığmazken Alexey ile karşılaşması sevincini yarım bıraktı. Alexey’in ortaya bıraktığı ses kaydı ortalığı karıştırmaya yetti. Bundan sonrası kendi içlerinde olacak şeyler ama köy halkı rahat durmayacaktır.
Onsra 3 - KamGökçen Koçan · Dokuz Yayınları · 2024254 okunma