Film/Dizi önerilerinizi alabilir miyim acaba?Her türden olur listemi biraz kabartmam lazım da :)
1 +1'leme
Psikoloji gerilim türü olarak fazlasıyla beğendiğim ve mini dizi kategorisi yer alan ve 6 bölümden oluşan "behind her eyes" dizisini kesinlikle izleme listene koymanı öneririm.
Ekliyorum hemen :)
Enola holmes serisi de çok hoşuma gidiyor profilden anlaşılıyordur hdjshsjnsd. Eğer izlemediysen onu da öneririmm
Profilden belli sevdiğin sndmdmdn ben de basliycam seriye uzun zamandir ama biraz usengec biriyim çok erteledim
1 yanıtı göster
Film : Taxi driver Memento ‌Whiplash ‌About time Dizi : Breaking bad How i met your mother Sherlock Holmes 11.22.63
Önceki 7 yanıtı göster
@just_elf7 bende öyle diyodum ama çok sardi xmsmxkdnx
Film olarak en sevdiklerimi önereyim dedimm. La la land, shutter island, interstellar, inception, five feet apart, dead poets society, call me by your name, little women, lady bird aklıma bunlar geldii. Dizi olarak da stranger things, gilmore girls, himym, sherlock, black mirror, queens gambit, the umbrella academy, the office. Eğer kdrama izliyorsan da bunları öneriyorum (ki izlemiyorsan da başlamana vesile olur belki :) ) queen of tears, our beloved summer, business proposal, king the land, doom at your service. Çok oldu biraz ama olsun hejdhsjsjjf 🤭
Teşekkür ederim izlediklerim de var bakicam hepsine :)
1 yanıtı göster
En son Kore yapımı "Forgotten" filmini izledim gerilim ve gizem türünde izleyebilirsiniz.
-Princess Diaries Önyargım vardı ama hoşuma gitti bayağı. Özellikle ikincisi çok iyiydi. -Doğu Doğu Demirkol'un kendi hayatı üzerinden çektiği mini dizi beğendim bayağı iyiydi En son izlediklerimden bunları önerebilirim yani hoşuma gitmişlerdi bayağı