160 syf.
Puan vermedi
Yaşadığımız zamanın dışında masalsı bir anlatıma sahip, iman/inanç esaslarımız doğrultusunda fantastik öğeler taşıyan kısa bir roman. Karia zor şartlar altında yaşamını devam ettiren, yalnız başına yaşayan bir genç kız. Bir sabah uyandığında bir tuhaflık olduğunu hisseder, sanki kıyamet kopmak üzere ve bir mahşer yeri havası. Zul kendisini bu ortamdan çekip çıkarır. Tergan adlı anka kuşu ile başlayan bir yolculuğa çıkarlar. Onlar Rab 'lerinden izinli çıktıkları bu yolda seyahat ederler, gözlem ve görüşmeler yaparlar. Her yeni ziyaretlerinde ve görüşmelerinde yeni şeyler öğrenen Karia sonrasında Zul'un vekili olarak devam edeceğini bilmeden devam eder. Peki nerelere gidip, kimlerle görüştüler, işte kitabın bölüm başlıkları: Güneşi balçıkla sıvanmış gezegen Atmosferi olmayan gezegen Dünyamız Zan Mikail ve azap melekleri İsrafil ile konuşma Ölümün efendisi Azrail Cehennem Cennet Cebrail İslâm dininin iman şartlarının beraberinde ise Zulkarneyn'in işlendiği fantastik kurgusal, masalsı bir ankatım ile karşılaştığım bu kitabı sevgili
rana kahraman
rana kahraman