bit artık yaz mevsimi..
sıcaklardan dolayı oturup üzerine odaklanarak inceleme yazamadığım fakat ilerleyen günlerde inceleme yazmayı düşündüğüm kitaplar.. Kurtuluş Savaşında Türk Kadını Atatürk'ün Millî Dış Politikası Cilt 1 Üç Devirde Gördüklerim Hz. Muhammed Yaşasın Kadınlar Milli Mücadele'de İç İsyanlar Bulgar Gözüyle İstanbul
Ama bu bulmacaların hepsini severek çözüyorum. Benim öyle "en"lerim de yok. Malûm doyumsuz bir İkizler'im. :)) Ayrıca listeye kakuro da eklensin. Babama benzetildiğime mi üzüleyim yoksa en azından o şahsa benzetilmediğime mi sevineyim bilemedim. :)
Grekov Kafkayevski
Matruşka 'bk atma' tabirinin mecazi değil gerçek anlamdaki karşılığını gördüm ben çocukken.. bunu görmem sonrası yaşadığım travmayı atlatan beni daha ne yıpratabilir, örseleyebilir ki? :D ödersin hakkımı ya o kadar da değil, ana mıyım ki ben hakkım ödenmesin? (= (=
Kova burcu sıcağa da kafa tutar diye biliyorum ben. :D :D
Grekov Kafkayevski
Matruşka nereye esiyor ya.. ejderİYanın soluduğu nefesin etki alanında gibiyim.. bu mu püfür püfür? :D madem bulmaca dedin sana bi' soru, kare bulmaca mı, sarmal bulmaca mı, çengel bulmaca mı? ya da bunların dışında hangi bulmaca daha güzel sence.. (= aynı baban gibisin ha! gör ama görmezden gel! :D evet, öyle bi' şiĞ dedi birisi, hatta bunu diyenin devamında dediğini de sanki bi' yerlerde bi' ikizler burcu kişisi adıma mırıldanarak söylemiş gibi de geldi şu an bana.. :D :D