Baya iyi
2024 9. kitabı
Öncelikle kitap paulun çöle gidişi ve ikierin doğumundan başliyor ve stilgar abimiz bi ara cocuklari oldurmeyi planliyor kitabin baslarinda sonra cocuklara bakiyor bu arada dune(Arrakis) baya yesillenmis vede kayisi agaci bahceleri dln var deniyor bence bu kitap 1.kitaba baya benziyor cunku 1.kitap da nasil paulun gelisimini gorduysek burdada letonun gelisimini goruyoruz ganimet ile komplolar fln yapiyor kitap begenmedigim tek bir bölüm var chaninin oğlu letoya yükselmesi (Cinsel anlamda) bu kisim baya igrencti letonunda dedigi gibi yapamam midem bulanir dedi paul nasil çöle dustuyse leto da dusunuyo bu arada gey baron harkonen vardiya he o alia nin aklina giriyo bellekler yoluyla jessicayi kacir fln diyo leto oldur vs diyoe Vaiz diye biri var bu kisi paulun diniinin tam tersi vaazlar veriyo vede cok cesurca yapiyor sonradan ogreniyoruz o zaten paulmuş ganimet kardesi ile evleniyo leto zorla evlediriyor yazik ganimete farandn corrinoyla ask yasamadan bitiyo fln en sonda da zaten o her zaman daha gucluydu fln diyo sad ganimet icin bu ikizler baya guclu bu arada binlerce til oncesinin belleklerini fln gorebiliyorlar bu yuzden surekli biz binlerce yasindayiz fln diyorlar en son olarak egerki Dune u sadece Paul icin okumak istiyorsaniz okumaniz gereken son kitap bu leto paulu olduruyo (altin yol için ) aila ölüyor yani letonun tahtini fln okumak istemiyorsaniz burda birakin 1 2 3 okuyun ucleme yapin birakin bazi insanlar sıkılabilir cunku tanri imparatorunda leto çok felsefik abi hani baya ama beni şuan sariyo okuyun bence bunu aptal aptal wattpad kitaplarindan iyidir
Edebiyat & Roman
Dune ÇocuklarıFrank Herbert · İthaki Yayınları · 20215,9bin okunma