Herkese merhaba dostlarım uzun bir aradan sonra okuma zevkimi yerine getiren bir kitapla geldim. Bu kitabı o kadar çok merak ediyordum ki bulduğum ilk anda okudum. Okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi, çok ağırdı gerçekten.
Tasmin, psikolog bir annenin disiplinle büyüttüğü kızı. Annesiyle katıldığı davette kaçırılıp uzun bir süre bir otelde tutsak edilir ardından ruh hastası şerefsizin tekine satılır. İki yıla yakın seks kölesi olarak kullanılan Tasmin'e artık Pimlico ismi verilmiştir. Satıldığı adam hasta bir düşünceyle onunla ikinci yıldönümlerini kutlayacağı akşam eve gelen yabancı Pim'in hayatını kökten değiştirecektir.
Pim'den annesini okuduğum yerlerde aklıma Black Swan filmi geldi hemen. Filmdeki kadın karakter bir balerindi ve annesinin disiplini altında hasta bir kadın olarak hayatını sona sürüklüyordu. Pim de öyleydi, on sekiz yaşına kadar oldukça çocuksu ve masum büyümüştü, bir gün hayattan çalınıp herşeyden mahrum edilene kadar...
Elder Prest giriş kitabı olduğu için oldukça gizemli tutulmuş bir karakterdi. Ki gayet normal, yaşadığı ikilemler ve bazı düşünceleri onun da psikolojik sorunlarının olduğunu gösteriyordu. Onun gizemini umuyorum ki ikinci kitapta öğrenebiliriz.
Kitabın sonunda olan şeyden dolayı eğer bir daha Pim konuşmazsa ağlamaktan ölürüm. Merakla ve heyecanla bekliyorum serinin devamını. Kitap 18+ öğeleri aşırı derecede barındırıyor, dikkate alınarak okunur.
Kitapla kalın efenim Pepper Winters