2017 52. kitabı
Okunma: 25 Ekim 2017 12:30
Herşey “nereden geldik,nereye gidiyoruz?”sorusuyla başlar. Edmond bu sorunun cevabını bulmaya çalışan bir dahi.Bunun uğruna birçok buluşlar gerçekleştirmiş.Buluşlarından birisi ise Winston adında bir tür bilgisayar programı .Winston her şekilde dahiye yardımcı olması için programlanmıştır.Keşfettiğini sunmadan önce dünyanın üç dini liderine şaşırtı yaparak gerçek sunacağı dışında dinlerin inançların sarsılacağı yönünde bir sunu gerçekleştirir.Böylelikle tüm tepkileri ve ilgileri üzerine çekeceğini düşünmektedir.velhasıl öyle de olmaktadır. Bir müzede canlı yayında sunusunu gerçekleştirdiği esnada eski bir deniz amirali tarafından öldürülür.yarıda kalan sununun tamamlanmasını isteyen arkadaşları Robert Longon(Hocası olan prof) ve Ambra Vidal (İspanya prensinin nişanlısı ve müze müdürü)zorlu ve tehlikeli serüven içerisine girerler. Edmond Kirsch: insanliğın başlangıcı ,nasıl oluştuğunu,bir güç tarafından mı yaratıldıkları sorularına yanıt arar.Teknolojik gelişimlerin insanlığın sonu olacağına inanır?Ama bunu lehine çevirip kölesi olmayıp çıkarına kullanmakta insanların elinde olduğunu düşünmektedir.
BaşlangıçDan Brown · Altın Kitaplar · 201726,3bin okunma