Bir Kâbusa Dalmak İncelemem
2024 17. kitabı
Okunma: 28 Nisan 2024 00:00
Merhaba, umarım iyisinizdir. Bugün sizlere R. Ayça Kavraz'ın Kâbus serisinin ilk kitabı Bir Kâbusa Dalmak'ın kitap yorumu ile geldim. Öncelikle biraz konusundan bahsetmek isterim. Bir Kabusa Dalmak #konusu Başrol karakterimiz Bade, bir moda şirketinin sahibinin oğlu ve aynı zamanda şirketin tasarımcısı ve müdürü olan Devrim Zedavengidar'ın şoförü olmak için iş başvurusunda bulunur. Fakat diğer başrol karakterimiz Devrim Zedavengidar, kaba bir dille karşı çıkmış ve ataerkil düzene uymuştur. Tüm bunların ardından aynı gece Büyücü Kadın tarafından lanetlenerek kendilerini farklı, anaerkil bir düzende bulurlar. Ve olaylar bu anaerkil düzende hiç beklenmedik bir şekilde gelişir. Bir Kabusa Dalmak #kitapyorumu #incelemesi Öncelikle kitap güzel bir anlatıma sahipti. Ve yine rs'den çıkarabilecek olarak nitelendirdiğim sayılı kitaplardandı. 253 sayfalık kısa ve öz bir kitaptı. Fakat -spoiler vermemek için detay veremiyorum- bazı sahnelerde sanki kitap kendini tekrarlıyor gibi bir hissiyat verdi. Toplumsal sıkıntıları yine çok iyi anlatan bir dile sahipti. Yazarımız Kadın-Erkek arasındaki eşitsizlikleri, haksızlıkları çok güzel gün yüzüne çıkarmış. #not Kitapta hiçbir +18 içerik bulunmamaktadır. 13 yaş ve üzeri rahatlıkla okuyabilir. İkinci kitap olan Bir Kâbusa Uyanmak incelemesine hesabımdan ulaşabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkür eder, iyi günler dilerim. R. Ayça Kavraz Bir Kabusa Dalmak Bir Kâbusa Uyanmak
Bir Kabusa DalmakR. Ayça Kavraz · Artemis Yayınları · 2025958 okunma