2024 4. kitabı
Yazın okunabilecek en güzel hikaye diyebilirim ve yaz sıcaklarından RS’de misiniz? Hemen bu kitabı okumalısınız Sadie, ilişkiler ve randevular üzerine yazan ama arada da “Noel Baba Dilek Köşesi” gibi farklı konseptlerde haberler yapan bir gazeteci yazardır. Romantik ‍Bekar Baba ‍‍‍Aşk ve Aile Yetişkin İçerik Tek Kitap Yılbaşı daha gelmeden Sadie’ye çok tatlı bir mektup gelirBu tatlı ve yürek burkan mektup Birdie Maxwell’den gelmiştirNoel için, kendisi ve babası için bir takım istekleri vardır. Sadie annesini, Birdie ile aynı yaşlarda ve kanserden vefat etmiştir. Bu yüzden Birdie bu tatlı mektubuna ve isteklerine kayıtsız kalamayıp isteklerini gerçekleştirmeye başlar. Ama mektupların devamı gelmeye başlar ve Sadie mektupları dört gözle beklediğini farkeder‍Sadie, son isteğini gerçekleştirmek için Birdie yakından görmek isteyince Birdie’nin babası yakışıklı ve karizmatik Sebastian Maxwell’i görürBaba-kızın ilişkisine hayran olurken kendi çocukluğu ve babası ile olan anıları canlanır. Daha fazla Birdie’nin noel dilekleri ile yerine getirmemesi gerektiğini fark eder ama kendine inanılmaz benzeyen, bu tatlı kızı merak etmeden duramaz. Birdie’nin evine yakın bir işi çıkınca kendini Maxwell evinin önünde bulur Aşk Tesadüfleri Sever…Tam Birdie’ye ait olabilecek kelebekli bir toka evlerinin önünde görünce, en azından kapılarının önüne bırakmak ister ve o anda Sebastian Maxwell kapıyı açarSebastian, Sadie köpek eğitmeni sanınca işler gerçekten çok eğlenceli bir hal alırKöpek eğitmenliğinin gerçekleri ortaya çıkar ve noel baba isteklerini Sebastian’a açıklamak kalır. Ama aralarında inanılmaz bir çekim başlayan bu çiftin aşka doğru yolculuklarını ve Birdie ile olan ilişkileri okumak inanılmaz keyifliydi. Tesadüfler bu kadar ile bitmez. Birdie, annesinin ona bıraktığı Sadie’nin tüm gazete yazılarının içinde noel köşesi bulup mektup atmıştır. Ama neden tüm yazılarını topladığı bir gizemken, inanılmaz süprizler onları beklemektedir Yabancı Yayınları Vi Keeland Penelope Ward
Sonsuz MutluluklarVi Keeland · Yabancı · 2024731 okunma