2024 4. kitabı
Resmen sevmedim sevemedim. Bu yüzden sevenlerden dayak yemem diye umuyorum. Bir de utanmadan yarım bıraktım çünkü asla sarmadı. Öncelikle evren HARİKAAAA!! Cidden evrene, güçlere ve hikayenin temel konusuna bayıldım. O yüzden aşırı ümitli başladım kitaba. Bence çıtayı çok yüksek yere koyarak başlamamın da etkisi olabilir sevmememde. Sonra iki ana karaktere ve hatta bazı yan karakterlere de bireysel olarak bayıldım. Aşırı potansiyelliydi hepsi. Şimdi bu kadar şeyini beğenip nasıl kitabı bitiremediğimi söylüyorum. Ben ikili arasındaki klişe romantizmi hiç sevmedim. Bakın enemies to loversa bayılırım. Bu ikilinin de düşman olmak için çok sebebi var o da tamam. Aslında güzel bile başladılar mevzuya. Ama sonra hiç sevmediğim iki şey oldu. Bir oğlan asla slow burn olmayan bir şekilde kıza aşırııııı düştü. Bu da karakterine değil tamamen tipine düştüğü izlenimi uyandırdı bende ve çok yüzeysel geldi. Neyse bu da önemli değil diyelim hadi. Aralarındaki diyaloglar öyle çiğ geldi ki bana. Bir ortamda denk geliyorlar laf sokarak flörtleşiyorlar. Hemen sonraki sahnede yemek yeniyor bunlar yine laf sokarak flörtleşiyor. Sonraki sahne dövüşürken laf sokarak flörtleşiyorlar. Asla olay olmuyor uzun bir süre ve bunlar sadece laf sokarak flörtleşiyorlar. Bir iki farklı sahnenin üstüne de değil bu söylediğim. Yemekten kalkıp odalarına giderken de hiç bir şey olmuyor, olaylar derinleşmiyor, konular, sırlar, güçler falan heyecanlı detaylar hiç yok. Bunlar sadece laf sokarak flört ediyor. 35.seferden sonra höhhh dedim yeter artık, okumayı bıraktım. Bence aşırı potansiyelli bir hikayeyi derinleştirmek yerine editlik bir ship yapıp geçeyim demiş gibiydi yazar. Kai birçok erkek ana karakter gibiydi. Haliyle havalı ve dayanılmazdı. Ama yine de esas kıza düşmesi için gözlerinin mavisine kapılmasından daha fazla motivasyon isterdim. Şahsen ben güçlerini, evreni, açlık oyunları benzeri oyunlarını, aksiyonu, macerayı ve yavaş gelişen ve temelleri olan bir aşkı görmeyi tercih ederdim. O yüzden bu kadar sinir olmuş olabilirim çünkü aşırı hevesliydim. Ama beklentinizi yükseltmezseniz keyif alabilirsiniz. Sövmek istersenizde zevkle dedikodusunu yapmak isterim kitabın
PowerlessLauren Roberts · Beta Byou Yayınları · 2024972 okunma
ben şu an 70’lerdeyim ve temelsiz aşk yazılması en gıcık kaptığım şey bitirdikten sonra dedikodu için buraya geleceğim gibi duruyor ama evren gerçekten kaliteli niye bozmuş böyle klişeyle ya 😩🙏🏻
Övgü Deveci Safi
Yani hiçbir şey planlamamış ve ship sahneleri olarak hayal etmiş gibi hissettim, heyecanla bekliyorum seniii 🥳