, bir kitap okudu
2024 44. kitabı
William Golding
7.7/10 · 97,3bin okunma
beril
BIRISI BENI AYDINLATSIN LUTFEN😭😭 Anlamıyorum bu çocuklarda mi sıkıntı var yoksa bende mi diye??? Yani adada olduğunu farketmek, yanında tanımadığın 283839838 tane çocuk olması, ailenin senin nerede olduğunu bilmemesi, uçak kazası falan fistan yaşadılar ve ilk tepkiler "oha adadayiz🤩🤩🤗🤗🥳🥳" diyip suya girmek oldu???? Abi sizce de korkmaniz gerekmiyor mu? Hayvanlarla birliktesiniz ve sanırım vahşiler😭kabileye denk düşseniz sictiniz zaten. SIZSE DAG BAYIR DOLASIYOSUNZU
beril
Ben yine kitap aldım😭😭😭😭param bitti😭😭😭😭😭 Neyse bu kitabı da cok merak ediyodum zaten pişman degilim🥳🥳🥳
beril
Aslında bugün bu kitaba başlayacaktım ama aniden tüm kitap okuma hevesim kaçtı?????? Kim aldıysa geri verebilir mi zaten sınav senem zamanım yok?!
beril
Kitap hiç eğlenceli bir hâle de gelmedi😔😔yani canavarlar beni heycanlandirmiyor😔😔ayrıca canavar olduğuna inanasım nedense gelmiyor😔😔acınası durumdayim😔😔(en azından artık kitabı elime alınca sayfaları 1dakikada cevirebiliyorum💪🏻bu da bir gelisimdir)
beril
CILDIRICAM KITABI OKUYAMIYORUM😭 KITAPTA HICBIR GELISME YOK😭 YEMEK YE SUYA GIR BARINAK YAP AVLAN(avlanabilseler gam yemicem)YAV MADEM SUREKLI BUNLARI YAZACAKSIN INSAN BIRAZ EGLENCELI ANLATIR DIMJ😭😭😭 ama beni ürküten bisi var. Simon'dan çok korkuyorum çocuk deli gibi😭😭fırıl fırıl etrafa bakan manyaklar olur ya gözümde öyle canlaniyor😭bide domuzlardan ve adanın ıssız olmasindan çok korkuyorum😭yani bence ada boş değil, yani başka birileri de olmalı. Ayrıca hayvanlar çok urkunc davraniyor😭
beril
Bu kitabımızda bittiğine göre profili değiştirme zamanımız gelmjs💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
beril
OLM GERCEKTEN SIMON'U MU ÖLDÜRDÜLER?? BU RESMEN BIR CINAYETTI.