Dikkat, Spoiler olabilir!:)
2024 11. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2024 12:12
Açıkcası lisede bir öğretmen ile bir öğrencinin aşkını okumak bana huzursuzluk verdi. Tam odaklanamadım, onların hislerini hissetmek için çaba sarf edemedim maalesef. Ama kitabın sonunda bir güzel ağladım :) Kitap illaki bir öğrenci ve öğretmen arasında olacaksa keşke üniversitede geçseydi yeni mezun bir öğretmen ve yeni başlayan bir öğrenci arasında olabilirdi. Alparslan'ın tam düğün günü Ahu'nun annesinin ölümüne sebep olacak bir şey yapması bence saçmaydı, istediğini tam elde edecekken böyle bir şeye yol açacağını düşünmemiş olamaz herhalde. Ahu'nun meme kanseri olacağını daha ilk ağrıda tahmin etmiştim, yazarın bu konuya değinmesi güzeldi. Bir de kadın cinayetlerine değinmesi günümüzde her yazarın yapabildiği bir şey değil. En sonlarda baba ve kızın her konuyu konuşması en küçük detaylara bile değinilmesi güzeldi umarım gerçek hayatta da böyle babaların sayısı artar. Yani dediğim gibi aşklarından çok olayların akışına odaklanabildim fark ettiyseniz buraya kadar Doğukan'la ilgili tek kelime yazamadım. Doğukan ile ilgili ne yazmalıyım bilmiyorum, keşke bu kadar tutuk olmasaydı dertlerini sorup öğrenseydi onu dertleriyle bir başına bırakmak yerine, hem ne demişler derdini söylemeyen derman bulamaz.
Alıntı
AhuBüşra Yörük · Nemesis Kitap · 202250 okunma