Kitap yorumum
2024 67. kitabı
Okunma: 02 Temmuz 2024 22:40
ZEHİR Zehir kitabının yorumuyla sizlerleyim. Mavi serisinin ilk kitabıdır Zehir. Aşk, intikam, entrika, merhametsizlik ve özlem gibi temalar harmanlanmış. Hanife Demir polisiye türünde kendini kanıtlamış bir arkadaşım. Zehir kitabıyla da aşk türünde iddialı olduğunu söyleyebilirim. Anlatımı, kurgusu çok isabetli olmuş. Kitabı okurken elinizden bırakmak istemeyeceksiniz. Zehir kitabından bahsedecek olursam; Bahar kaçırılmadan önce annesinin mezarındaydı. Uyuyacak hale gelene kadar ağlamış ve uyandığında zifiri karanlık bir odada buldu kendini. Annesinin hayallerine tutunan bir genç kızın sevgisizlikle yaşama mücadelesi anlatılıyor. Baba sevgisi ve şefkatinden yoksun. Aşkı ise katili diyebileceğim Mavi gözleri olan bir adamda bulacak. Ama Mavi'nin niyeti ise bambaşkaydı. Ah garibim nereden bilsin düşmanına aşık olacağını. Karanlığa alışan gözlerini çevresinde dolandırıyor küçük bir yatak ve küf kokan bir odanın içindeydi. Kimin buraya hapsettiğinden ise bı haberdi. Mavi de Bahar gibi intikam almak istiyor. Ama Bahar'ın da suçlu olduğunu ima ediyor. #kitabadairsorular Bahar ne yaptı ki bu mavi gözlü adama?Bahar, kurtulabilecek mi? Mavi'nin amacı ne olabilir? #okudumbitti #kitapyorumu #bookstagram #kesfet #erdeminkitapligi #mavi #zehir #hanifedemir #mytoskitap #sayfa224
ZehirHanife Demir · Mythos Kitap · 20224 okunma
Yorumuna sağlık arkadaşım 😊 Beğenmene sevindim 🙏🏻🦋