2024 57. kitabı
“Seni affettiğim gün…” Ağırca yutkununca kaşlarım çatıldı. “Şehadet haberin bana ulaşsın Alp Aslan!” Yazgılarını bu sözün belirlediği Genel Cerrahi Uzmanı Jülide Erbaş ve askeriyenin en gözükara komutanı Yüzbaşı Alp Arslan Şahin Kitaba daha başlarken gerçek bir askeri kurgu olduğuna dair gördüğüm yorumlar vardı, gerçekten beni en çok etkileyen şey zorluklarla, acıyla yoğrulan bu hayatları okumak insanı çok etkilerken böyle hayatlar yaşayan gurur duyduğumuz askerlerimiz var Serimiz ise böylesi acıların içerisinde hayatta kalan inanılmaz bir aşk Askeri Kurgu Dram Güçlü Kadın Karakter Yetişkin İçerik Seri (1. Kitap) Jülide, annesini askeri bir görevde şehit vermiş bir kadın olarak, çocukluğundan beri askeriyenin içinde kardeşi bildiği Çakma Bahriyeli Melih ile büyümüştür. Annesinin ölümünün ardından bir de sevgilisi tarafından ihanete uğramasıonu derin bir yalnızlığa sürükler. Bu acılarla başa çıkmak için İstanbul’dan uzaklaşmaya karar verir ve Şanlıurfa’daki bir askeriyede saha doktoru olarak gönüllü olur. Ama gitmeden önceki gece barda ona annesinin kokusunu hatırlatan barut kokulu bir adamla bir gecelik ilişki yaşar ve ismini bile söylemeden gider. Ama bu adam ilk geceden Heyvbânu diyerek bu kadını unutmamaya ant içti sanki Jülide, Şanlıurfa’ya gittiğinde, ilk dakikadan kendini çatışmanın ortasında bulurÜstü başı kan içinde yanında bir er ile duvar kenarında otururken, tesadüfen tek gecelik bir ilişki yaşadığı Heyvbânu’yu karşısında gören Yüzbaşı Alp Arslan Şahin şoka girer. Görev sonrası tüm tim bir arada kaldığı mahalleye Alp Arslan’ın çaprazında ki eve Jülide’yi yerleştirirler. Tüm tim üyeleri ve yakınlarının bir araya geldiği anda, Jülide’nin itham altında kalması ve Alp Arslan’ın nişanlı olması olayları zora sokarken Heyvbânu’nun kalbini kırarBu olay sonrası, Jülide’nin kapısına dayanan Alp Arslan ise diline hakim olamaz ve daha da kalbini kırar. Alp Arslan, tehlikeli görevler sırasında sık sık bir araya gelirler. İkisi de birbirlerine karşı derin bir çekim hissetmelerine rağmen, kırık kalplerini birbirinden saklamaya çalışırlar ama yazgıları onları nerelere sürekleyecek DOKUZ YAYINLARI Gökçen Koçan
OnsraGökçen Koçan · Dokuz Yayınları · 2023689 okunma