2024 52. kitabı
Okunma: 12 Ağustos 2024 21:21
TEO Yazar: Nermin Bezmen "Dursun, akmasında yaşamaya devam edelim dediğimiz güzel zamanlar hızla geçer ama acı çektiğimiz, bir mucizeye, kurtarıcı bir müjdeye ihtiyaç duyduğumuz zamanlar bir türlü akmaz.." ✧ HAYATTA KİMSE MÜKEMMEL DEĞİL.. ♡ Herkese Merhaba Bugün sizlere Nermin Bezmen 'in en yeni kitabı Teo 'nun yorumu ile geldim. Nasıl duru, nasıl akıcı bir anlatım. Hele ki kitabın konusu, beni bitirdi. Ahh Teo, sen nasıl güzel bir çocuk, nasıl güzel bir genç oldun.. Onca çektiğin acılara rağmen, nasıl güzel tutundun yaşama. Hem bedenen hem de ruhen yaşadığın duyguları çizgilerle ve renklerle nasıl güzel hissettirdin bizlere. Kimsenin bilmediği diğer hayatının esintilerini nasıl yaşadın yüreğinde be küçüğüm? Umudu henüz küçücükken çalınmış bir çocuk nasıl olur da böylesine umutla yaşayabilir? Mavinin yeşille buluştuğu güzel bir sahil şehrinde doğmuştu Leo. Daha dünyaya gözünü açmadan sel gibi bir yağmur iner şehre. Gökyüzü de Teo 'nun kaderine ağlıyordu belki de. Anne Ganime 'nin o saatlerde içinde bir his oluşur: bu bebek bir emanet olduğu duygusunu veriyordu ona. Belki de emanetti.. Kim bilir? Teo henüz dört yaşındaydı Burkitt lonfoma teşhisi konulduğunda. İşte asıl mücadele de bundan sonra başlıyordu, hem Teo hem de o güzel ailesi için. Ganime ve Onur oğullarının tedavisi için ne gerekiyorsa yapacak, aynı zamanda kendi ailevi sıkıntıları ile de uğraşacaklardı. Ama ne mücadele.. Nasıl güzel bir aile? En az melekler kadar ben de şaşkın kaldım. Gerçekten insanın evladının acısıyla sınanması kadar büyük bir ıstırap var mıdır? Peki, evladını kaybetmiş bir babanın acısını Teo nereden biliyordu? Astral yolculuk nedir? Özellikle kitabın son sayfalarında boğazım düğümlendi.. Ezel 'in konuşmaları, her satırın altını çizdim.. Bana yaşattığınız bu serüven için yürekten teşekkürler Nermin Bezmen Kalemizinin mürekkebi hiç tükenmesin Bu tür kitapları okumayı sevenlere içtenlikle tavsiyemdir
TeoNermin Bezmen · Doğan Kitap Yayınları · 2024200 okunma