Puan vermedi·112 syf.··Beğendi
···Okunma: 01 Ağustos 2024 19:03 Şık @mali_uysal #gününşıkı
Naptık? Instagram kapalıyken tabi ki boş durmadık okumaya devam ettik. Bildiğiniz üzere Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın bütün klasiklerini almıştım. Yazarın Şıpsevdi adlı romanınında ilham kaynağı olan Şık'ı okuyarak başladım ben. Biraz yüzlerde tebessüm oluşturacak ve hemen okunup bitirilecek, gülerkende düşündürecek çok güzel bir eser.
Göşterişli, Avrupa tarzına düşkün,zarif giyinen Şatırzade Şöhret Bey ile Madam Potiş arasında geçen ilişkileri konu alan eğlenceli bir kitap. Köpekleri Drol'un başına gelenler ise traji komik. Okuması çok akıcı olan bu klasiği tüm okurlara tavsiye ederim. Keyifli okumalar...
Şıklık yalnız kıyafetle olmaz Yaradılış ve ahlak bakımından da şık olmak gerekir.Kıyafette görülen aşırı şıklık bazen insanın yaradılışına karışan kötülüklerin dış belirtileri demektir.
Eğer benzersiz olmak istersen herkesten başka türlü yaşa!
Bizim halkta henüz başkalarının fikirlerine saygı göstermek duygu ve eğitimi uyanamadı.
#hüseyinrahmigürpınar #şık #klasikler #tazminat #kitaplarım #okudumokuyun #okudum #okudumbitti #okumak #okumakgüzeldir #okumamaratonu #okumakyaşamaktır #okumakiyileştirir #kütüphanem #kitaplığım #kesfet #keşfetteyiz #kesfetteyim #yazar #yazarlarvekitaplar #yazarlarvekitapları #yazarlarvesözleri #kitaplardanalıntılar #kitaplarla #kitaplarlayaşamak #bookstagram #books #booksbooksbooks #bookstagrammer