Sonu başından belli olan bir oyun. Her geçen gün aralarındaki çekime karşı koyamazken diğer taraftan da büyük düşmanları ile savaşmak zorundadırlar. Vahşi k@til namıdiğer Aşkın ve Cebonayon adlı örgütün lideri Ateş'in hikayesi kaldığı yerden devam diyor.
Merhaba papatyakokuluokurlarım. Ateş ve Aşkın'ın hikayesine kaldığımız yerden devam ediyoruz. İlk kitapta hayran kalmıştım ve bu kitapta bir kez daha hayran kaldım. İkili arasındaki çekime daha fazla kapılırken bir yandan da dışarıda onları bekleyen düşmanlık ile savaşıyorlar. Hikaye de en çok güldüğüm yer ile başlamak istiyorum. Aşkın ve Pusat ikilisinin konuşmalarını okurken gülmekten öldüm desem yeridir. O atışmalarını okurken bazen kitabı neden sevdiğimi daha iyi anlıyorum. Hem aksiyon okuyorsunuz hem romantizim ama komedi olması da bana göre çok iyi olmuş. Özellikle Ateş'i paylaşamamaları-ki haklısınız - efsaneydi. Bu üçlü bir başka dostlarım. Hikayeyi okudukça gelişen olaylarla birlikte aslında yavaş yavaş şekilleniyor durumlar. Ama hala benimde kafamda soru işaretleri bırakan kısımlar var ki diğer kitaplarda da bunlar cevaplanıyor. Henüz gelmedim tabi. Ancak ikili yasanan olaylar bir yana hem duygularına karşı koyamıyorlar hem de aralarındaki çekime.
Aşkın bayılıyorum kızım sana. Özellikle bazı insanlara söylemek istediklerini okurken İSTE BU kızım dedim. Bazı alıntılarını okurken yıldızladığım kısımlar da oldu.
Sevmediğim karakterler artmaya devam ediyorken, canım Bahar ve Pusat ikilisini daha fazla görmek çok güzeldi. Pusat'in bu hallerine bayıldım. Pusat çok başkasın dostum. Ah Aylin, güzel kızım. Sana sımsıkı sarılmak isterdim. Aşkın gibi. Senin hikayeni daha fazla merak ediyorum. Bakalım neler olacak?
Peki Ateş ve Aşkın'ın duygular mı? Orası bence hem bu okuma hem de üçüncü kitap ile de saklı kalsın. Ama şunu diyebilirim ki artık daha fazla farkındalar bence kalplerinin..
Ben serüvene üçüncü ile devam etmeye giderken, yorumu şuraya bıraktım gitti.
Yetişkin okurlar içindir ibareside bulunmaktadır.
#ateşpare2 #cerenmelek #ephesusyayınları
Ateşpare 2Ceren Melek