The Air He Breathes
2024 26. kitabı
Kaleminin hastası olduğum yazarın bu kitabının Türkçe'ye çevrildiğini, kitabın film olacağını gördüğümde öğrendim. Filmi izleyeceğim ondan önce fikir sahibi olmak için okumak istedim, BAY-IL-DIM. Elizabeth eşini bir yıl önce kaza da kaybetmiş, kızıyla birlikte yaşamaya çalışan genç bir kadındır. Annesinin evinde bir yıl boyunca kocasının yasını tutmuş, nihayetinde evine geri dönmeye karar vermiştir. Kasabaya girer girmez bir köpeğe çarpar ve köpeği sahibiyle birlikte veterinere götürür. Huysuz Tristan'la tatsız tanışmalarının ardından komşu olduklarını öğrendiklerinde artık hiç bir şeyin geri dönüşü yoktu. Konu belki basit olabilir ama yazar bir şekilde okuttuyordu. Liz ve Tristan eşlerini hatırlamak veya unutmamak için yatak arkadaşlığı yapıp sonrasında yaptıkları şeyin yanlışlığını fark edip pişman olduklarında aralarında herşey başlamıştı zaten. Hiç rahatsız olmadım, dostluklarını da birbirlerine olan gizli çekimi de çok sevdim. Her bir karaktere bayıldım. Özellikle Faye, manyak derecede mükemmel bir kadındı. Sonunu tahmin ettim ama şaşırdığım ufacık bir kısım vardı. Zaten o da belasını buldu. Tristan Cole deyip saygı duruşuna davet ediyorum herkesi. Soğuk buzdan tavırlarını yüz sayfa falan okuduk, sonra adam pamuk şeker gibi çıktı. Faye'le olan operasyonu gülmekten öldürdü beni. Mükemmel bir adam yalnızca Liz'e değil, Liz'in etrafındaki herkese karşı harikaydı. Yeniden, yeni bir kitapla buluşuncaya dek kitapla kalın efenim:)) Brittainy C. Cherry
Geçmişin KırıklarıBrittainy C. Cherry · Yabancı Yayınları · 2016435 okunma