2024 37. kitabı
Okunma: 20 Ağustos 2024 00:00
Başka Dilde Aşk ~ Mia Sheridan #kitapyorumu “Aşkın bir konsept olduğunu ve her insan için onu özetleyecek bir kelime olduğunu düşünüyorum. Benim sevgi sözcüğüm ise Bree.” Bree yaşadığı kötü olaylardan sonra ailesiyle son güzel vakit geçirdiği yere Pelion’a dönüyor ve orada kendine göl kenarında bir ev tutuyor. Archer ise küçükken yaşadığı trafik kazasında hem annesini hem de sesini kaybetmiş. O günden sonra ancasıyla her şeyden uzak yaşamaya başlamış. Bree kasabaya geldiği ilk gün alışverişe çıkıyor ve Archer’la karşılaşıyor. O günden sonra aralarında engellenemez bir çekim başlıyor. Yeni favori kitaplarımdan biriyle geldim. Saf güzel bir aşk hikayesi okuduğumu tam anlamıyla hissettim. Kasaba hikayesi olması da çok güzeldi. Bree Archer’a başından beri o kadar güzel ve anlayışlı davrandıki Bree’yi çok sevdim. İkisi de geçmişten yaralı karakterleridi ve birbirlerine çok güzel yara bandı oldular. Birbirlerini anladılar. Archer benim yaralı güzel adamım. Her şeyden o kadar uzak o kadar eksik büyümüş ki özellikle de ilgiden ve sevgiden. Bree’ye karşı olan endişesi onu nasıl seveceğini bilememesi. O kadar ince bir adamdı ki. Archer’a bayıldığımı anlatabilmişimdir umarım. Kasabada geçen saf biraz da acılı bir aşk hikayesi okumak isterseniz bu kitap tam size göre. 5/5️
İnceleme
Başka Dilde AşkMia Sheridan · Yabancı Yayınları · 20232,262 okunma