Destina, tüm duyguların safça olduğu, kötülüğün uğramadığı , halkının sürekli mutlu olduğu Kuludokya 'da bir gölün yakınında küçük,beyaz gemisiyle mutlu bir şekilde yaşıyordur. Günlerden bir gün göle en yakın arkadaşı Yamaç ve yanından hiç ayırmadığı gemisiyle birlikte orada vakit geçirmeye gider. İki arkadaş gölde saatlerce vakit geçirdikten sonra eve dönme zamanı gelir ve Destina göle bıraktığı gemisini almak için gölün diğer ucuna yüzer. Destina göle ilerledikçe , göl ; Destina'yı yutar ve Destina ortadan kaybolur. Destina öldüğünü düşündüğü anlarda aslında kendini bambaşka bir diyarda bulur ve hayat hikâyesi en başından beri farklı yazılan Destina kendisine verilen görevleri yerine getirmeye çalışır.
Destina bu macerada başka başka kişilerle tanışır. Kitapta en sevdiğim karakter Barın oldu. Özellikle Destina ve Barın'ın ilişkisi çok tatlıydı, ikisini çok sevdim.
Kitabın bazı kısımları bana sanki yarım kalmış gibi geldi. Altı doldurulması gereken yerler vardı oralar çok havada kaldı. Onun dışında tatlı güzel bir kitaptı.