Merhaba sevgili kitap dostlarım, bugün sizlere şahane bir öykü kitabı getirdim ; Dün Bugün Yarın.
Yazarın ilk kitabı olduğunu , kitabı bitirdikten sonra öğrendim ve şaşırdım . Şaşkınlığımın sebebini hemen izah edeyim . Kitabı bitirdiğimde kesinlikle ilk kitap olabileceği aklımdan dahi geçmedi. İkinci, Üçüncü kitabı olabilir diye düşündüm ve hattâ diğer kitaplarına da göz atmalıyım demiştim kendi kendime :-)
Yazarın tarzından , yazım diline kadar herşeyiyle nitelikli bir eser Dün Bugün Yarın. Tabi ki gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim kitaplardan biri :-)
Kitap üç bölümden oluşuyor: Dün , Bugün ve Yarın .
Her bölümde dört hikâye yani toplamda on iki hikâye var.
Bunun yanında öyküler için özel olarak hazırlanan çalma listeleriyle okuru tamamen öykünün içine alıyor .
Birbirinden farklı konuları ile farklı duyguları yaşayacağınız farklı yolculuklara çıkacaksınız .
Dün'ün , Bugün'ün ve Yarın'ın öyküleri ile keyif dolu saatlere hazır mısınız.
Dün'ün öykülerinden , Soğuk Damga'ya kalbimi bıraktım.Bir harf ayırmıştı sevenleri...
Bugün'ün öykülerinden Elkin'e kalbimi bıraktım. Ahh Ural yüreğimi sızlattın...
Bitkisel Hayat ; baba ve kızın öyküsü ,Yarın'ın öykülerinden ve kalbimi bıraktım .
Benim sadece bu üç öyküye kalbimi bıraktığıma bakmayın , hepsi birbirinden güzel ve anlamlı , ben bu üçünü çok sevdim .