Puan vermedi·456 syf.····Okunma: 14 Kasım 2017 10:09 Bir nostaljik film izler gibi bu kitabı okumak. 70 li yılların tam bir tarihçesi gibi, fakat ben manisanın küçük bir ilçesinde 80 li yillarda doğmuş olmama rağmen neredeyse çoğunu biliyorum anlatılan,yazılan.
Sanırım bizim ilçeye herşey 10 yıl gecikmeyle gelmiş ya da daha uzun yıllar hayatımızda kalmayı başarmışlar:))) zaman zaman sıkıldığım yerler olmadı değil ama ayfer tunç ve hatıraların hatrına zevkle okumaya devam ettim.
Biraz daha 70 lerin sonlarina dogru siyasi ortama deginmesini beklerdim.
Gözümde canlanır koskoca maziiii... fonda çalıyor kitabın her sayfasında, sobalı evde büyüdüm bende, annem zeki muren kasetini koyar , onun sesi yankılanırdı guzel evimin duvarlarında, hala sıkı bir hayranıyımdır sanat güneşimizin:) babam bir video kaseti oynatıcısı getirmişti hiç unutmam. Evde siyah beyaz televizyon var grundig marka, ilk sinema filmini izlemek için adamın verdiği mücadele oscarlikti:))) filmler 3 tane hepsi de jackie chan filmleriydi. Funku!! hangi baglantiyi nereye yapacagini bilemedi ama en sonunda başardı.
Ayfer tunç gibi sayfalarca yazabilirim sıkıcı hale getirmek istemiyorum incelemeyi, yeni nesil okurken ( meraklı değilse) sıkılabilir ama 60-70-80 doğumlular zevkle okuyacaktır. Hafıza tazelemek ve salçalı ekmek yemek için bir sebep:))) keyifli okumalar diliyorum.