Muhteşem bir kitap
2024 154. kitabı
Okunma: 05 Eylül 2024 18:17
"Bu ne gururlu bir mağlubiyetti, anlatamam. Aşkımızın ateşten çemberinde günlerce yandım, tutuştum. Bu ne haklı bir yanıştı, ifade edemem. Ben yenilmeye dünden razıydım. Bu ne teslimiyetti, tarif edemem." Ben de nasıl yazsam bu kitabın bende bıraktığı hissi tarif edemeyeceğim. Duygusal bir insan olduğum için bana çok hitap etti belki ve kendimden çok şey buldum bu kitapta. Aşk ve polisiye roman bir arada oldukça bizden bir hikaye, feci akıcı yazılmış ben bir haftada okudum ama inanın bitmesin diye yavaş okudum. Bir intihar mektubu ile (kitabın sonu ile) başlamış oluyor ve geri dönüp tüm süreci anlatıyor ve o güne geri geliyor kitabın sonunda. Yer yer güldüm, iç ses vardı renk katmış gerçekten; yer yer de çok duygulandım ve sonu o kadar tatmin etti ki... Hiç bitmesin istediğim bir film gibiydi devamı olsa yine okurdum.Değerli yazarlarımızın, aynı zamanda meslektaşlarım, emeğine sağlık çok takdir ettim başarıları daim olsun.
NousVeysel Dağ · Bilgi Ağacı Yayınları · 202437 okunma
Dokunabilmişsek yüreklere, ne mutlu bize🙂 İncelemeniz için teşekkür ederiz.
Çiçeğim
Rica ederim, keyifle okudum başarılarınız daim olsun yeni kitaplarda buluşmak dileğiyle.