2017 53. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2017 03:15
Genel anlamda bakıldığında topluluklar tezatlarla doludur. İyinin olduğu yerde kötü, zenginin olduğu yerde fakir vardır. Bir de "duyguları biçimlendiren" ile "duyguları biçimlendirilen" topluluklar/bireyler vardır ki en tehlikelisi de budur. Duyguları biçimlendiren toplumlar bunu kasıtlı olarak ve en ince ayrıntısına kadar planlayarak yapar. Peki bu toplumlar neden bireyleri kandırarak duygularını sömürmek gibi alçakça bir eylem içine girer? Çünkü farklı olan değil aynı özellikleri gösteren, aynı tepkileri veren daha kolay yönetilir. Hollywood ise bunun en güzel örneğini oluşturmaktadır. Bilinçaltı mesajlarla izleyicisini uyutmakta ve emellerini gerçekleştirmek için uygun zamanı beklemektedir. Yeterince bilinçli olmayan bizler ise bu tuzağa kurban giderek zamanla aynileşiriz. Sayın Kurtoğlu bu kitabı yazarak kendine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmiştir ve bizi bilinçaltı oyunlarına karşı uyarmıştır. Siz de üzerinize düşen sorumluluğu yerine getirin ve bu kitabı okumaya başlayın..
Siyaset
Hollywood Sineması ve Bilinçaltı OperasyonlarıRamazan Kurtoğlu · Destek Yayınları · 2017139 okunma