·280 syf.····Okunma: 06 Eylül 2024 15:43 Yazarların sırf yazmak için ‘’ dizide geçmeyen’’ olayları yazdım adına saçma sapan olaylar yazması.. yazdığınız olaylar eğer dizide geçmek zorunda olacak kadar CİDDİ ise bunu yazamazsınız, insanların mantığıyla oynayamazsınız. Kitap diziden sonra yazıldıysa diziye uygun mantıkla gitmeli, diziden önce yazıldıysa da dizide bu olaylar geçmeli
Klaus geçen kitap ölen aşkını diriltmek için bir anlaşma yaptı ve sevdiği kadını diriltti.Her zaman ki bencil Klaus!Bunun sonuçlarını düşünmedi bile.Dünyayı tehlikeye attı
Gel gelelim bunu umursamadan Vi ile evlendi.Koskoca Klaus biriyle evlendi, ‘’senden başka kimseyi böyle sevmeyeceğim’’diye söz verdi ama biz bu olayın esamesini bile görmedik dizide,YERSENİZ!
Ben Steroline’ci olmama rağmen Klaus’un Caroline’ye olan aşkına inanıyordum.Caroline’yi Klaus için bu kadar özel lanse edip aslında Vi kadar değeri olmadığını bizlere nasıl göstermezsiniz?Klaroline destekleyenlere kötü haber; Klaus Caroline’ye o kadar aşık değildi emin olun
️