2024 1. kitabı
Okunma: 06 Eylül 2024 16:42
Aylin ablayla bir dergide tanıştım. Aylin abla diyorum çünkü bu yakınlığı bana kesinlikle hissettirdi. Kendisi görse belki kızar, neyse… Dergide okuduğum yazılarından sonra kitabını alıp okumayı düşündüm. Dergilerde böyle okunmayı hakeden birçok yazar bulunuyor ve ben de okuyacağım yazarları oralarda aramayı seviyorum diyelim. Kitaba geçecek olursak; Bazı insanlar vardır, içinde çok dert biriktirmiş olan bazı insanlar… Bu insanlarla oturup sohbet ettiğiniz zaman onların çok şey yaşadığını hisseder ama ne yaşadıklarını onların size anlattığı kadar bilebilirsiniz. Üstü kapalı şekilde dertlerini size açarak rahatlamayı tercih ederler. Ben Aylin ablayı okurken bu samimiyeti hissettim işte. Sanki onunla sohbet ediyorum ve bana yaralarından bahsediyor gibiydi. Üstü kapalı bir vaziyette.. Böyle söyledim ama kesinlikle dertlerini kullanarak kendini acındırmış ve bunun üstünden okur kazanmaya çalışmış bir yazar gibi düşünülmesin. Muhakkak herkes farklı şeyler hissedecektir okurken. Hepimizin yaşadığı ama görmezden geldiği acı ya da tatlı anılar vardır. Herkesin ortak olarak yaşadığı ve farkına varmadan geçip giden anıları çok güzel bir dille anlatmış. Ben Aylin ablayla sohbet etmeyi çok sevdim. Sanırım diğer kitaplarını da araya başka kitap sokmadan bitireceğim. Son olarak 6 puan vermiş olduğuma bakmayın. Kolay puan veren biri değilim. Kitabı kesinlikle öneriyorum.
Belki Bir Gün UçarızAylin Balboa · İletişim Yayınevi · 20214,468 okunma