···Okunma: 07 Eylül 2024 13:45 Asla bu kadar beğeneceğimi düşünmezdim. Karakterlerin her biri o kadar tatlı ki. Başta Meg ve Amy'i çok sevmedim. Ama daha sonra kızların her birine ayrı sevgi besledim. Favorim başından beri Jo'ydu. Çabuk sinirlenen tavrı ve hareketlerini kendimle özleşleştirdim. Beth başından beri o kadar tatlı o kadar içtendi ki onu da her zaman sevdim. Meg'in özenti tavırlarına her ne kadar tilt olsamda onunla empati kurabildim. Amy başta çok itici ve mızmız gelmişti. Fakat daha sonra her karakterin mükemmel olması gerekmediğini fark ettim. Aslında Louisa May Alcott karakterlerin hepsine birer kusur vermiş ve bunu fark edince kitaba olan sevgim katlandı. Jo çok vurdumduymaz, Meg lüks hayata özeniyor, Beth çok utangaç ve Amy ise çocuk olduğu için sık sık hata yapıyor. Düşününce ne kadar da harika karakterler. Hiçbiri mükemmel güzellikte, harika bir karaktere sahip değil. En güzelinin en iyisinin bile bir kusuru var bir kişi hariç o da Laurie- Şaka yaptım. Ama Laurie sevgim tartışmaya kapalı sanırım. O kadar düşünceli o kadar muazzam bir çocuktu ki her sahnesinde fıttırdım. Laurie iyiydi hoştu ama bir kusuru vardı, ayran gönüllüydü. (BU ARADA BENCE AYRAN GÖNÜLLÜ DEGİLDİ YA SONLARA DOĞRU NEDENSE HAREKETLERİ NORMALDİ GİBİ GELDİ)