Kristin Hannah Kitap evli ve iki çocuk annesi olan Mikela'nın bir kaza sonucu komaya girmesiyle başlıyor. Doktor olan eşi Liam elinden her geleni yapsa da Mikela komadayken hiçbir şeye tepki vermiyor ta ki eski eşi olan Julian True'nun adını duyana kadar. Mikela sadece eski eşinin adına tepki verince Liam eşinin geçmişini öğrenmeye ve Julian True'ya ulaşmaya karar verir.
Kitap Kristin Hannah'dan okuduğum ilk kitaptı. Öncesinde yazarın diliyle ilgili okuduğum ve duyduğum yorumlar doğrultusunda ortalama bir beklentideydim ve kitap beklentimi karşıladı.
Yazarın dili okuması kolay bir dildi ve kitap okudukça sizi biraz daha içine çekiyordu fakat aşırı sürükleyici diyebileceğim bir seviyede değildi. Yine de okurken sayfalar akıp gitti. Kitap bir kısma kadar belli bir tempoda ilerliyor ancak ortalarına doğru ortaya çıkan bir gerçekle kitaba heyecan unsuru da dahil oluyor. Bu heyecanlı kısımları okurken zevk aldım ancak kitabın sonunda o heyecanın havada kaldığını ve bana istediğim zevki vermediğini düşündüm. Kısaca kitabın ortalarında başlayan o tempo sonunda beklediğim gibi patlamadı aksine söndü. Ben sonda büyük bir kavga ya da tartışma gibi alevli bir olay olmasını bekliyordum ancak olmadı. Sonunu her ne kadar beğenmemiş olsam da okunabilecek sakin havada bir kitaptı. Öneririm :) Gümüş Gözyaşları