2024 141. kitabı
Selamlar. Nasılsınız? Ben iyiyim çünkü aşık olduğum #altıntutsak serisinin üçüncü kitabıyla kavuştum ama ne kavuşma. İlk kitap ve hemen ardından gelen ikinci kitapta aslında Auren yani altın kızımızın yaşadıklarına ve günden güne kendisini bulmasına şahit olmuştuk. Bu kitapta artık kafesten kurtulan şahane güçlü bir kadın okuyoruz. Kral Midas ise daha ne kadar iğrenç olabilir ki derken oldu arkadaşlar. Bu kitapta kendisine yeterince sövmek isterdim ama ne desem eksik kalacak biliyorum. Herif manyağın önde gideni çıktı. Bu neyin hırsı? Kıymetlimmiş. Kaçtı o kuş elinden adamım! Kızımız büyüdü ve kendine gerçekten değer veren insanlarla tanıştı. Şimdi sıra tahtının sallanmasında.. Tabii ki bu hiç kolay olmayacak. Malum adam planlar üstüne kurmuş hayatını ama yeni Auren de buna pabuç bırakmayı düşünmüyor. Artık kendinden emin ve en önemlisi sihri ile barışık bir karakter. Lakin barışık olsalarda gücünün sınırlarından hala emin değil... Diğer yandan benim iki gözümün çiçeği Kral Slade var. Kendisi bir fey ama nasıl bir adam derseniz adam gibi adam derim. Sihrini ve gücünü gerektiği yerde kullanan ve altın kızımızın aurasına ilk andan itibaren aşık olan bir adam. Auren yalanlardan, arkasından çevrilen işlerin yorgunluğundan ilk başlarda bu bu kralında kendisinden bir çıkarı olduğunu düşündü ama sonunda aşk bir yolunu buldu. Bir yadan özgürlük mücadelesi bir yandan yapilan planlar ve aşk.. Auren o kadar karmaşanın içinde nasıl yeşermeye devam etti inanın bu gözlerin okudukları inanılmazdı. Kitabın sonlarına doğru büyüyen kaos orani ise beni evin içinde turlamak zorunda bıraktı. Yine elimize bırakılan kocaman bir bomba ile kapattım kitabın kapağını. Uff! O neydi? Hani delirmemek elde değil cinsinden bir sondu. Bakalım devamında neler olacak merakimla beklemedeyim. Kitabın içinde yetişkin içeriğe yer verildiğinide söyleyip kaçayım!
2024 Okuma Raporları
ÖzgürRaven Kennedy · Ren Kitap · 0102 okunma