2024 136. kitabı
Okunma: 10 Eylül 2024 14:42
O bir erkekti. Bir kraldı. Sırları ve planları olan biriydi. Hatalarımı tekrarlamak istemiyordum ve tekrar incitmekten fazlasıyla korkuyordum. #kitapyorumu Özgür #theplatedprisoner" serisinin üçüncü kitabıdır. Kitap, fantastik bir dünyada geçen ve oldukça aksiyon dolu bir roman. Bu kitap Auren'in yolculuğunun devamını anlatıyor. Auren, ilk iki kitapta olduğu gibi, yine kendi kimliğini ve özgürlüğünün arayışında. Ayrıca kitapta, iktidarın insanları nasıl etkilediği ve iktidar arayışının bireyler üzerindeki etkileri derinlemesine işleniyor. İkinci kitap öyle bir yerde bitmiştiki 'Özgür' de neler yaşanacak merak ediyordum. Öncelikle ilk sayfalar daha çok Auren ve Midas arasında geçti. Ben komutan Rip'le olan sahneleri daha çok sevdiğim için onu görmeyi daha çok istedim. Fakat kitabın son 100 sayfası... Anlatılmaz yaşanır diyeceğim. Yazar öyle şeyler yazmış ki sinir oldum, üzüldüm veee ohhh dedim. Midas senden nefret ediyorum bir kez daha. Onun yaptıklarını okudukça gerildim, Auren'in seçimlerine, dik durmaya başlamasına hayran oldum. Bu kitapla ilgili özellikle son sayfalarla ilgili anlatılacak çok şey var ama siz alın okuyun. Raven Kennedy’nin anlatımı, detaylı betimlemeler ve güçlü karakter analizleriyle sizi kitaba bağlıyor. Kitap, yoğun bir anlatım tarzına sahip olup, fantastik unsurları etkileyici bir şekilde veriyor. Yazarın dilindeki akıcılık ve karakterlerin derinliği, okuyucuyu hikayeye bağlıyor. Özgür, serinin önceki kitaplarına göre daha derin ve karmaşık bir yapıya sahipti. Auren’in kişisel gelişimi, serinin temel taşlarından biri olarak ön plandadır. Kitap, fantastik kurgu sevenler ve karakter derinliği arayan okuyucular için etkileyici bir okuma Eğer fantastik dünyalar ve güçlü karakterlerle dolu bir hikaye arıyorsanız, bu seri tam size göre.
ÖzgürRaven Kennedy · Ren Kitap · 0102 okunma