DEMİR ALEV - REBECCA YARROS
Herkese selaaam. Sonunda bitirdim ve yorumunu giriyooruum. Evet biraz uzun sürdü ama sonunda başardım bitirdiim. Hadi yoruma başlayalıım.
#kitapyorumu Eveeet Demir Alev kitabı ilk kitaptan kalan aynı heyecanla ilerlemeye devam ediyoor. Okuyanlar bilirler ilk kitabın sonu çok heyecanlı ve şok bir olayla bitmişti. Ama bu kitapta yaşanan olaylar ilk kitaba göre kat ve kat daha heyecanlı, aksiyonlu oldu benim açımdan açıkçası. Etrafımdan duyduğum kadarıyla herkes çok üzülmüş ve ağlamıştı kitabın sonunda ki bende onlardan biri oldum fakat sondaki olayların bir anda bitmesi beni biraz şaşırttı. Dileğim o ki üçüncü kitap çıktığında olaylar hop diye kestirip atılmaz. Demir Alev'de kesinlikle ayrı bir zevkliydi benim için (Dördüncü Kanat'ın yerini tutamaz çaktırmayın hahahahaahah). Bizim ejderhalara gelecek olursak Tairn ve Violet arasındaki ilişki aşırı tatlı yaa bitiyorum onlara . Şimdi ise sırada heyecanla üçüncü kitabı beklemek kaldıı bakalım orda neler yaşıycazzz.
#kitapalıntıları : Ağzım açık ona bakakaldım. Onu istediğimi duymak istemiyordu. Onu sevdiğimi duymak istiyordu. (Syf:191)
#book #bookstagram #books #kitap #kitapaşkı #demiralev #rebeccayarros #dördüncükanat #olimposyayinlari #rebeccayarros Rebecca YarrosDemir AlevKitap.treni