·456 syf.····Okunma: 13 Eylül 2024 19:15 An itibariyle yazarın bütün kitaplarını okumuş bulunmaktayım.
Wulf Dorn “ne yazsa okurum” yazarlarımdan biri kesinlikle. Tüm kitaplarında inanılmaz bir akıcılık var. Çok detay verse de, bazı yerleri çok uzatsa da kitapları inanılmaz hızlı okunuyor bence.
Gelelim 21’e..
Yazarın 8 kitabı arasında en az beğendiklerimden biri oldu ama ona rağmen bu kitabı kısa sürede okuyup bitirdim. Yine aşırı akıcıydı.
Konu ve akış olarak diğer kitaplarından farklı buldum ama 21’i. Beklentimin altında kaldı açıkçası. Korku/gerilim okumak istiyordum çünkü, öyle olmadı. Sonu da tatmin etmedi. Ama diyorum ya: “ne yazsa okurum”
KONU:
Nikka ve arkadaşı Zoe bir partiye katılır.
Nikka gözlerini hastane odasında açar ve 21 dakika ölü kaldığını öğrenir. Zoe ise kayıptır. Nikka, bu 21 dakika boyunca karanlık bir tünelde olduğunu ve Zoe’yi gördüğünü iddia eder.