···Okunma: 13 Eylül 2024 00:00 KİTABIN KONUSU :
Violet küçüklüğünden beri babası gibi katip olmak istiyor yıllarca bunun için eğitim alıyor. Annesi kızının binici olmasını istediğinden dolayı zorla onu biniciler akademisine gönderiyor. Kitapta violet'in akademiye girişi , imtihanları geçmesi ve harmana girişiyle gelişen olayları okuyoruz.
KİTABIN YORUMU : - SPOİLER VAR OKUMADIYSANIZ LÜTFEN BAKMAYIN-
Kitap MUAZZAMDI...çok güzel akıcı , ağdalı olmayan bir dille yazılmıştı . Normalde daha önce bu konuda başka kitap okumama rağmen çok güzel aktı ve asla sizi sıkmıyor güzel ilerliyor .Diğer bayıldığım noktaysa violetin karakter gelişimi... bayıldım :) kitapta normalde şey olur ya işte kız güçlerini eline aldı ve 1-2 haftada süper güç oluyor bunda asla böyle bir şey olmuyor adım adım dersler görerek tekrar tekrar düşerek zayıf kaldığı anlarda zekasını kullanarak işin içinden çıkması muhteşemdi :))) Kitapta 3 karaktere çok üzüldüm :((( birincisi liamdı … benim sarı çocuğum bunu asla hakketmedi :((( rebecca ablam bunu nasıl yaptın liama :((( liamla violetin sahnesini okurken kahroldum … violete kardeşini teslim etmesi … offf oldum okurken hiç hakketmedi hiç :(( bir diğer üzüldüğüm Dylandı köprüden düşmeden önce yüzüğünü öpmesi … nişanlısına veda edemeden öldü … diğer karakter ise aurelie oldu aslında evet üzüldüm ama en çok şaşırdığım o oldu kesinlikle çok iyi giderken bir anda pat diye gitti şaftım kaydı o nasıl oldu diye garipti. Kitapta en NEFRET ettiğim karakter de hiç şüphesiz dain oldu yani midem bulana bulana okudum jackten bile daha çok nefret ettirmeyi nasıl başardın ??? her violete sen '' kırılgansın , narinsin , çiçek böceksin '' dediği zaman şerefsiz köpek diye içimden geçirdim ve ayretten şüphelerimde de yanılmammışım şerefsiz korkak hain çıktı. Tairn & andarna & violet üçlüsü ise muazzamdı ben bir ejderhaya da düşmedim demem artık HJ3EFWEFKW Xaden'in bile önüne geçebilir bu konuda kendisi cşwekweiwe ve violeti sahiplenip sevme şekli çok güzeldi … bir ara dain git ejderhadan ders al dedim kdiwkdwld Andarna ise çok şekerdi :)) böyle alıp ısırasım gelmişti dkefwemf Xaden& Violet ilişkisi ise kızdığım çok yer oldu onlara ya tamam durumları anlıyorum empati de yapıyorum ama zaten siz eşsiziniz birbirinize bağlısınız neyin aşk tripi bu ya dedim ama aralarındaki çekim olsun gösterdikleri aşk olsun - ki özellikle violet- çok güzeldi bu kitap ilk kitap olmasına rağmen hem savaş olarak hem çiftin sahneleri olsun tatmin oldum gayet yerinde olmuştu :) ki zaten savaş sahneleri- özellikle son sayfalarda - çok güzel yazılmıştı kendimi orda hissetmiştim . Kitap çok kritik bir yerde bitti bu yüzden hemen 2. kitabı sipariş ettim umarım ilki kadar güzel olur:) 10/10