2024 138. kitabı
Sanat ve tarihle dolu bir dünyanın kapıları aralanıyor, ama bu dünyada hiçbir şey göründüğü gibi değil. İlk anda sıradan bir cinayet gibi başlayan hikaye, sembollerle, şifrelerle örülü bir labirente dönüşüyor. Her yeni ipucu seni tarihin en karanlık sırlarına, kilisenin ve gizli örgütlerin arka planına götürüyor. Bir tabloya bakıp sadece renkleri ve şekilleri görebilirsin ya da altındaki gizli anlamları fark edebilirsin. İşte burada, her şeyin altında saklanan o sırlar seni bekliyor. Kiliseler, müzeler, tarihi yapılar sadece turistik yerler değil; her birinin içinde çözülmeyi bekleyen bir bulmaca var. Cinayet, hırs ve inançla dolu bu dünyada, her adımda gerilim artıyor. Peşine düştüğün her şifre seni daha da karanlık bir geçmişe götürüyor, her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğu bu hikâyede asıl soru şu: Gerçeği bulduğunda ne yapacaksın? Tarih ve inanç, birbirine düşman gibi görünüyor ama aslında birbirlerine sıkı sıkıya bağlılar. İç içe geçmiş semboller, çözülememiş sırlar, tarihin tozlu sayfaları arasında bir gerçek saklı... Bu gerilimin ortasında adrenalin hep yüksek, çünkü doğru cevaplara ulaştığını sandığın an, her şey daha da karmaşık bir hal alıyor.
Da Vinci ŞifresiDan Brown · Altın Kitaplar · 200352,8bin okunma
1.324 Gösterim