Güzel,vurucu bir kitapti..
2024 9. kitabı
Okunma: 20 Eylül 2024 15:46
"İnsanın,menfaati söz konusu olduğu zaman çok kolay merhametsiz oluşunu görmüştüm." . Kadın olmak suç mu ya?Bazen hayata yaşananlara anlam veremiyor insan.. Pamuk ipliğine bağlı hayatlarimiza tutunmaya çalışıyoruz ama biri geliyor ve güm her şey yerle bir.. ne hakla! Zaten hayat yeterince zor bir de sırf kadın olduğumuz için birinin manyakca fantazilerine maruz kalabiliyoruz... . Kitabı okurken sinir oluyorsunuz, üzülüyorsunuz bir yandan da hadi Alaca yapabilirsin mücadele et derken buluyorsunuz kendinizi. Bu bir kadının başından geçenleri anlatıyor ama ülkemizde böyle kadınlar ne yazikki çok fazla,,henüz başımıza böyle bir şey gelememis olsa dahi gelmeyeceğinin garantisi asla yok.. diyorum ya kadınız neticede:( . Alaca Timur bekar bir anne hayatını evladına güzel bir yaşam verebilmek için adamış ama bir gün bir manyak çıkıyor ve tüm hayatı altüst oluyor. Yaşadığı korkunç anlarda ölmeyi çok çok istese de aklına oğlu geliyor ve onun için mücadele ediyor. Sadece onun için direniyor. Bu anlarda geçmişte yaşadıkları da satırlara yansimis, en güvendikleri tarafından nasıl sırtından vuruluyor onu goruyoruz ve o son çizgiye geldiğinde anlıyor ki bu yaşadıkları devede kulak asıl savaşı mucadelesi şimdi başlayacak !!tavsiyemdir:) . Bu arada umarım devamı gelir :)
2024 Okuma Raporları
ÇizgiAyşe Ayan · Edebiyatist Yayınevi · 202424 okunma