·412 syf.··Beğendi
···Okunma: 16 Ağustos 2024 10:44 !!SPOİLER İÇERMEZ!! DAHA OKUMAMIŞ OLANLAR İÇİN TAMAMEN GÜVENLİDİR.
Şimdi öncelikle kitabı ve/veya seriyi wattpad tarzı kitapları veya bol smut içeren kitapları tercih edenlerin pek de seveceğini sanmıyorum çünkü üç kitaplık seride sadece 3-5 defa öpüşme var fakat yine de kitabın romantizme giren kısmı o kadar güzel ki okurken kendi kendinize kıkırdamanızı sağlıyor. Her ne kadar kitabın konusu karanlık olsa da.
Kitabın fantastik evrenine gelecek olursak en az Harry Potter’daki kadar detaylı ve kapsamlı bir evreni var. Modern fantastiğin çok güzel bir vücut bulmuş hali. Ayrıca kitabı tamamen duygusuz okumak mümkün değil.
Örneğin daha girişten itibaren bazı kişilerden nefret etmeye başlıyorsunuz ya da kitabın ortasında bayıldığınız karakterden sonunda ölesiye nefret edebiliyorsunuz. (Aynı şey tüm seri için de geçerli.)
Ve son olarak belki de kitabın en güzel yanlarından biri de kitaplarda çok sık karşılaşılmayan müthiş hırslı ve gerçekten tuttuğunu koparan türde bir kadın ana karaktere sahip olması. Alışılmışın dışında romantik ilişkilere sahip olması da cabası.
Eğer sizin duygularınızla oynayan, neredeyse tüm kitap boyunca sizi tatlı bir telaşta ve merakta bırakan içine biraz da aşk serpilmiş serileri seviyorsanız bu seri tam da size göre.
NOT: SAKIN serinin bütün kitaplarını bitirmeden merak amaçlı kitabı pinterestte aratmayın yoksa aldığınız spoiler miktarı yüzünden beyninizi yıkamak isteyebilirsiniz sonradan.
Sadece bir uyarı.;)bizzat deneyimledim;(
Ayrıca tüm bunlara rağmen zevklerin tamamen kişiye özel olduğunu unutmayın ki kitap kulağa hoş gelmişti ama ben nefret ettim çok abartıyorlar havasına girmeyin.
(Sanki kitaptan nefret etme şansınız varmış gibi) :)
Peri Halkı serisi belki okuduğum en güzel fantastik serisi olabilir. KESİNLİKLE tavsiye ederim!!
Sağlıcakla kalın!:)