2024 20. kitabı
#okudumbitti #hakanözkan #drlove #olimposyayınları Dr Love..yazarın okuyup bitirdiğim5.kitabıydı kişisel gelişim tadında keyifli bir kitap okudum... Eğer biri beni kaybederse benii gerçekten kaybetmek istiyordur . Çünkü ben katlanılmayacak şeylere bile katlanan biriyim. Eğer ben peşinden koşmayı bırakırsam o saatten sonra gelmesinin bir anlamı yok..Heves ve istek kaçtıktan sonra güzelliğin bir anlamı yoktur (syf27) Kendini Asla sert yargılama. Sen sadece insansın ve yaraların istediğin kadar çabuk iyileşiyor. Sevmenin ve unutmanın anahtarı,duygularını anlamaktır. (syf37) En güzel tebessüm yaralanmış insanların gülüşünde saklıdır. Çünkü onlar gerçek mutluluğu bilir(syf42) İnsanları zorla hayatında tutamazsın.. Gitmek bir seçenektir,kalanlara şükretmelisin. Çünkü yanında olmak da onlar için bir seçenekti.. (syf45) Yaşadığın hayat "senin" hayatın ve tadını çıkarmanın yolu"sen"olmaktan geçiyor Kendin ol, Seni sen yapan özelliklerini şefkatle kucakla. Biricik ,eşsiz ve degerli olduğunu sık sık kendine hatırlat...(Syf81) ŞU SÖZ HAYAT FELSEFESİ GİBİ, "Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen, Gün gelir en sağlam yerinden kopar. Canın yanar, canını yakar....(Syf136) Bir insanı çamurdan çıkarabilirsin Ama kalbindeki pisliği çıkaramazsın...(Syf159) Seni yorarak sana gelen nasibin değil, imtihanındır...(Syf188) Bir tavsiye, Seni sahip olduğu en güzel şey olarak gören bir kalbi kırma...(Syf202)dr Dr. Love Hakan Özkan
Kişisel Gelişim Psikoloji
Dr. LoveHakan Özkan · Olimpos Yayınları · 2022129 okunma