2024 52. kitabı
Yazı hangimiz özledik? Durun ben söyleyeyim: hiç kimse özlemedi. Evet biliyorum, sıcaklar bizi bu yıl fena halde bezdirdi. Fakat bu kitap sizin en çok özleyeceğiniz o yaza, sizi sımsıcak yapacak olan o aşk hikayesine götürecek. En azından mental olarak bizi kendini sevdirecek bir hikaye bu. Remy ve Dylan hayatları boyunca anneleri yüzünden oradan oraya taşınmak zorunda kalan, annelerinin somsuzluklarından dolayı kendilerine bakmakla yükümlü olan ikiz kardeşlerdir. Son durakları olan Casta Del Rey'de yeni bir hayat kurmaya çalışırlar. Elbette bencil bir anne ile işler hiçte kolay yürümeyecektir. Durun biraz(!) bu hikayede aşk nerede? Remy on altısında sörfçü Shane'ı gördüğünde resmen vurulur. İlk görüşte aşk mı kaldı dediğinizi duyar gibiyim. Fakat o iş öyle olmuyor. Baylar bayanlar, Shane her ne kadar hoşlansa da geri vitesi ihmal etmeyecektir. Remy'nin yaşından dolayı onunla arkadaş gibi takılmayı dener. Evet, dener fakat o da kolay olmayacaktır. Duygular ön planda olsa bile geçmişte yaşanılanlar ilişkileri üzerinde irili ufaklı çatlaklar oluşturacaktır. Neden mi? Remy her ne kadar doğru yolda ilerlemeye çalışsa da sorunlu bir annenin elinde büyüdü. Belki kendilerini yetiştirdiler. Fakat geçmişteki kabuslar günümüze kadar uzandığı için bizleride bambaşka bir hikaye bekliyor olacak. İkinci kitap Dylan'nı anlatıyor. Ve burada dürüst olmam gerekirse en merak ettiğim kısım da sanırım Dylan'nınkisi. Üç kitaplık bir seride bilmeniz gereken en önemli kısım ise yetişkin içerikli kısımların olduğudur. O yüzden sahneden küçük okurları almamız şart. Geri kalanlar bizle mi? Hadi o zaman, sizi sıcak kumsala şöyle bir alalım.
Aşk
Vahşi AşkEmery Rose · Lapis Kitap · 2024199 okunma