2024 54. kitabı
Hanımlar dikkat, bu uyarı sizin için. Lütfen dikkatle dinleyin beni. Hız sınırını aşmayın, sürücü koltuğunda kemerinizi bağlamayı unutmayın ve en önemlisi(!) bitkilerinizi arka koltukta gelişi güzel yerleştirmeyin. Aramızda üçüncü ihlali yapan bir kadın var. Adı Haven ve kendisi bitki delisi olduğu için neredeyse şerif Travis Hale'e çarpak üzereydi. Bunu elbette bir cezası olabilir(di). Ama Travis o hafta korkunç bir olay yaşadı. Evlenmeyi düşündüğü on aylık sevgilisini bir adamla bastı. Evet, doğru duydunuz. Neredeyse evlenmeyi düşündüğü kız basıldıktan sonra "üzgünüm, seni seviyorum" cümlesiyle terk edildi. Biraz gururlu bir erkek karakterimiz var. Fazlasıyla komik, bitkilerle kendine küçük bir hayat kuran ise Haven'imiz elimizin altında. Bitkiler ne oldu? Şey onlara el koyuldu. Bilirsiniz küçük bir ceza vermesi Travis için mesleki olarak önemli. Tuhaf tesadüfden sonra çalıştığı iş yerinde Travis ile karşılaşması ise beklenmedik oldu. Ana erkek karakterimiz Haven ile sohbet etkeye başladığında etkilenmişti. Peki ya sonra? Travis, beklenmedik şekilde etkileyici bir karakter. Kabul edelim ki uzun zamandır böylesine tatlı birini okumamışızdır. Pardon(!) okumayanlar için bu sözüm geçerli değil. Çünkü henüz onunla ve Haven'a karşı ilgisiyle tanışmadınız. Çok şanslı olduğunuzu bilin. Elbette dramı unutmamak gerekiyor. Travis'in travmalarını okuduğunuzda bana hak vereceksiniz. Başka Dilde Aşk'dan hatırlarsanız Travis bizim için sevgi dolu bir karakter değildi. Bu kitap ise tanışmak için iyi bir fırsat. #travis #miasheridan #pukkayayınları
Aşk
TravisMia Sheridan · Pukka Yayınları · 2024304 okunma