·448 syf.····Okunma: 26 Eylül 2024 18:30 LAURENT GOUNELLE-TANRI DAİMA TEBDİL-İ KIYAFET GEZER
Çocukluğunda yaşamış oldukları yüzünden artık hayatına devam edemeyen Alan, kendisini bir dergide açıklanan yerden atmaya karar verir. O sırada bir adam kendisini kurtarır ancak bir isteği vardır. Bundan sonra o ne söylerse sorgulamadan kabul etmesi gerekir. Bunu da kendi iyiliği için ister. Adamın konuşmasından etkilenen Alan kabul eder ve hayatını artık bir başkası yönetir.
Peki kimdir bu adam? Hiçbir şey istemeden neden Alan' ın iyiliği için zaman harcar? Kitabın sonunda bütün gerçekleri öğreneceksiniz.
Hayatınızı yaşarken sürekli başkalarının düşüncelerine göre şekillendiriyor, farkında olmadan istemediğiniz şeylere katlanmak zorunda mı kalıyorsunuz? Cevabınız evet ise ve artık bunu değiştirmek istiyorsanız bu kitap tam size göre! Kitap kişisel gelişimize katkı sağlarken bunu didaktik bir dille değil akıcı ve merak uyandıran bir şekilde yapmış. O zaman okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar dilerim. :)