Sahiden Uçuyor muyuz?
Ülkemiz mi şaha kalktı yoksa son haberlerden sonra sadece midemiz mi?
Doktor MBC soruyor
1.705 Gösterim
Daha ilk çağda Platon demiş ; Bir yerde suç varsa , orda adalet yoktur .! Çünkü suçun işlendiği yerde , suça teşvik var. Suçun işlenmesine ilişkin adalet yoktur .!
Ben bu neslin insanı,vicdanı,merhameti ve en önemlisi nefes alan bir kullu değilim! Eski sevgilisi ile yeni sevgilisini katledip eski bir çizdiği resim(şizofrenik bir tasarım) onun aynısını yapmak istesmesi! Ve 2009 yılında başka bir kadının yahudi ayini diye adlandırdığı erkeklik algısıyla katledilmesi! Herşey orta da Allah bin belalarını versin,söylemek çok söz varda insanın dili elvermiyor!
Akşam eve tek parça dönmek bile lüks oldu artık ülkemde.
Hamdolsun tek parça çıkıp parça parça dönüyoruz artık. Kâbustu gerçek oldu, nereden nereye geldi Türkiye? 😢
Ülkemiz şaha kalsaydı bu durumda olmazdık hocam bizim sadece midemiz şaha kalkıyor maalesef. Ülkemiz şaha kalktıysada yanlış yönde kalkmış
Evet uçuyoruz ama hangi konuda, çocuklar katlediliyor, kadınlar kesiliyor, tecavüzcüsü,hapçısı,katili sokakta geziyor, şans eseri yaşıyoruz işte bu konuda uçuyoruz kesin.Ama bunlar önemli mi değil sokak hayvanlarıyla uğraşsınlar, ağaçları kessinler,gereksiz işler yapsınlar bunlar onların görevi.
Savaş için bombaya silaha gerek yokmuş ülkede savaş var! Yavaş yavaş adaleti yok ettiler. Önce değerlerimize göz diktiler hayatımızı sonraya bıraktılar. Savaş olan ülkelere bakın ülkemizde öldürülenlerin sayısı, savaşta ölenlerin sayılarına pekte uzak değil ....