İyi ki tanıdım, iyi ki okudum dediğim bir eser :)
2024 29. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2024 14:57
Münir Derman hazretleri namıdiğer Melek Hoca'nın yaşantısı hakkında ve başarıları hakkında hayran bırakan ve meraklandiran bir şeyler duymuştum. Araştırmaya koyuldum. Karşıma ilk cikan kaynak bu kitap oldu. Güncel olarak böyle bir eser yazılmış olması beni mutlu etti. Eser hayatını, kitaplarını, düsüncelerini gayet anlasilir ve açık bir şekilde sunmuş. Daha fazla tanimak için de yararlanabileceğimiz farklı kaynaklar verilmiş, istifade edebileceğimiz tasavvufi eserlerden de bahsedilmiş eser içerisinde. Calişma birkaç farklı sebeple okunulabilir. Bunlar: -Münir Derman Hazretlerini tanımak ve dostluk kurmak -Tasavvufu tanımak -20.yüzyilda nasıl Allah dostu olunur görmek -Münir Derman hazretlerinin başarilarindan ilham almak -Ulaşamadığımız sırlı bilgilerden nasiplenmek Allah Teâlâ'nın çok güzel kulları var. Onları tanımak bizler için şereftir. Tek talebimiz bizleri talebeleri olarak kabul etmeleri ve uhrevi dostluklaridir. Kendi hayatimda bazı güzel değişikliklere vesile oldu. Minnettarım. İlgi duyanlar için kesinlikle tavsiye ederim.
Din
Son Devir Mutasavvıflarından Doktor Münir DermanEsragül Battal Bayraktar · Kökler Derneği Yayınları · 20216 okunma