2024 57. kitabı
Marry Grave 2. ciltte Sawyer yoluna daha fazla yalnız başına devam etmek zorunda değil. Yeni bir yol arkadaşı edindikten sonra her şey çok daha hızlı ilerlemeye başladı bile. Karısını geri döndürmek için toplamaya çalıştığı malzemeler listesine tik atarak yol almaya devam ediyor ama bu hayatta hiçbir şey öyle söylendiği kadar kolay değil. Onu engellemeye çalışan canavarlar ilerleyen zamanlarda da sürekli olarak yoluna çıkacak gibi görünüyor. (tabi Rosalie o canavarları yıllar önce yok etmediyse) O yüzden sürekli tetikte ve her zamankinden çok daha tedbirli olmak zorunda. Bu arada Sawyer kendi bedeniyle Rosalie'nin bedeninin hala bir şekilde birbirine bağlı olduğunu ayrıca kendisi gibi malzeme arayışında ve pek de dost canlısı olmayan başka insanların da bu yolculukta karşısına çıkabileceğini de öğrendi. Yolculuğu boyunca Rosalie'nin geçtiği yolları takip ederken onunla beraber biz de bir sürü yeni şey öğreneceğiz belli ki. Ben en çok Rosalie'nin yolculuğuyla ilgili kısımları seviyorum sanırım. Umarım onu daha fazla görürüz sonraki ciltte.
Marry Grave 2. CiltHidenori Yamaji · İthaki Yayınları · 2023136 okunma