Marry Grave 2. Cilt

İlk Yayın Tarihi:
Mayıs 2019
İthaki Yayınları
Orijinal Adı:
マリーグレイブ 2 (Marī Gureibu 2)

2024 57. kitabı
Marry Grave 2. ciltte Sawyer yoluna daha fazla yalnız başına devam etmek zorunda değil. Yeni bir yol arkadaşı edindikten sonra her şey çok daha hızlı ilerlemeye başladı bile. Karısını geri döndürmek için toplamaya çalıştığı malzemeler listesine tik atarak yol almaya devam ediyor ama bu hayatta hiçbir şey öyle söylendiği kadar kolay değil. Onu engellemeye çalışan canavarlar ilerleyen zamanlarda da sürekli olarak yoluna çıkacak gibi görünüyor. (tabi Rosalie o canavarları yıllar önce yok etmediyse) O yüzden sürekli tetikte ve her zamankinden çok daha tedbirli olmak zorunda. Bu arada Sawyer kendi bedeniyle Rosalie'nin bedeninin hala bir şekilde birbirine bağlı olduğunu ayrıca kendisi gibi malzeme arayışında ve pek de dost canlısı olmayan başka insanların da bu yolculukta karşısına çıkabileceğini de öğrendi. Yolculuğu boyunca Rosalie'nin geçtiği yolları takip ederken onunla beraber biz de bir sürü yeni şey öğreneceğiz belli ki. Ben en çok Rosalie'nin yolculuğuyla ilgili kısımları seviyorum sanırım. Umarım onu daha fazla görürüz sonraki ciltte.
Harika
2023 13. kitabı
İlk cildinden daha fazla sevdiğimi itiraf etmeliyim. Pek manga okuyan biri değilim. Okuduğum 3. manga olabilir (ilk cildi saymıyorum) ve kesinlikle een sevdiğim manga serisi bu oldu. Çizimlere alışmam biraz uzun sürdü gerçi ama olsun. Olay akışı mükemmeldi. Tek sorun hemen bitmesi, tadı damağımda kaldı resmen umarım ennn yakında zamanda animesi ve diğer ciltler çıkar.
1K
2023 10. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2023 16:56
Kahramanımız macerasına devam ederken kara peri yoldaşı oluyor ve Rosalie hakkında daha çok şey öğrenirken bir yandan acaba benide Rosalie kadar seven biri olur mu diye sorgularken uzaklara dalıyoruz... Bunun dışında sanki kendini tekrarlamaya başladı gibi umarım 3. Cilt daha farklıdır.
2025 42. kitabı
Sawyer’in macerası kaldığı yerden devam ediyor bu ciltte de. Yolculuğuna ona eşlik edecek bir dostu var üstelik. Bu sefer ikisinin maceralarına tanık oldum ve bu cildi de severek okudum.
·200 syf.·
2023 49. kitabı
İlerledikçe hikaye daha da güzelleşiyor, ilk cildinde olduğu gibi dostluk, şiddet, aşk ve fantastik ögeler ön planda. Çizimleri de çok çok güzel. Bana kalırsa manga okumayı seven veya yeni başlayan herkes bu seriyi sevecektir.
Manga
Dostum Sawyer
2023 23. kitabı
Okunma: 27 Haziran 2023 12:48
Sawyer tek amacı olan ölen eşini Rosalie’ni hayata geri getirmeye çalışan bir aşık. Bu uğurda çıktığı macerada periler diyarına uğrar kara Peri tozu almak ister. Ardından yoluna devam eden Sawyer’ın dostları artmaya başlamış ve artık yalnız seyahat etmek zorunda değildir. Sawyer’ın bilmediği en önemli şey ise Ölü Adamın Tarifi’ni yalnızca kendi bilmiyordur. Rosalie ile ilgili yeni gelişmeler ve Sawyer’ın ölümsüzlüğü ile ilgili yeni sırların ortaya çıkacağı bu cilt, çarpıcı bir yerde bitiyor. Büyük bir merakla üçüncü Oguzhan Duman Marry Grave 2. Cilt Hidenori Yamaji ciltli bekliyorum.
Manga
2025 7. kitabı
Video incelemem: youtu.be/52WqiRbCy7E İkinci ciltte karakterlerimizin geçmişini daha da öğreniyoruz ve yanımıza yoldaş alıyoruz. Malzeme toplamaya hızla devam ediyoruz.