2024 78. kitabı
Herkese merhaba, nasılsınız? Ben çok iyiyim. Merak ettiğim kitaplardan birini daha okumuş olmaktan dolayı mutluyum. PAROLA YAYINLARI çıkan, @payelll_ kaleminden, #gülsarmalı kitabını okudum. Öncelikle kitap 384 sayfadan oluşuyor. Tek kitap ama Düş Sarmalı kitabı çıkacak ve orada da karakterlerden birinin hayatını anlatacak. Bu şekilde olması benim hoşuma gitti. Dili sade ve yalın. Okurken zorlanmıyor sizi. Böyle bir solukta okunacak, sayfaları heyecanla çevireceğiniz bir kitap. Dark Romance türünde bir kitaptı. Mafyalar, töre, gizem, entrikalar ve aksiyonu bol bir kitaptı. Hatta üzüldüğüm ve ağladığım bir kaç yeri de oldu. Efşan gibi dertlendim ve onun gibi temizliğe sarılmak istedim resmen. Deterjan hastası Efşan yeri geldi güldürdü. Bana bir çok duyguyu yaşatan ve birbirlerini ölesiye kolladıkları anlarda vay be dedirten bir kitaptı. Ayrıca sonuyla beni o kadar şaşırttı ki anlatamam. Bütün gizem kitabın sonunda bir bir ortaya dökülüyor ve vay be hiç beklemezdim diyorsunuz. Yazarın Mor Salkımlı Sokak kitabıyla o kadar farklı ki kendisine bir kez daha hayran kaldım. Bence farklı türlerde kitaplar yazmalı o kadar başarılı. Benim severek okuduğum mafya konulu bir kitap oldu. Türü sevenler için kesinlikle tavsiyemdir. Yazar ne yazsa okurum o kadar diyorum. Birazda konusundan bahsetmek istiyorum; Efşan ve Vedat iki karakter de hiç olmadık şekilde yaralar almış iki kişi. Bir gün yolları Ayşem sayesinde kesişiyor. Vedat o günden sonra altı yıldır hayatına girmesini beklediği kadının o olduğunu anlıyor. Vedat mafya arasında Reis ve ancak onu öyle biri taşıyabilir. Kendi mezarı olan ve ölümden korkmayan Efşan. Ablasını, annesini hatta babasını töreye kurban vermiş Efşan. Tek derdi ablasının kızını bulabilmek. Vedat ise bu yolda ona yardım eden kişi. Fakat ikisi de birbirine çekilmekten kaçamaz. Kader onları bir araya getirir. Fakat iki mafya aynı kişiye aşık olursa ne olur? Efşan bu durumdan nasıl kurtulacak? Soruların cevapları kitapta. Mutlaka tavsiyemdir. Gül Sarmalı Payelll
Edebiyat & Roman
Gül SarmalıPayelll · Parola Yayınları · 202483 okunma