2024 85. kitabı
“Benim bedenim paramparça, sana acımam!” “Aşk da acımasız, beni de seninle parçalıyor. Asla masum olmayacağız, asla kahraman olmayacağız ama deli gibi aşık olacağız.” Yazarın her kitabını okuduğum da fazlasıyla favori karakterim oluyor. Bol karakterli kitapları seviyorum özellikle bu aile ise. Her kitabın da ailenin değerini daha iyi anlıyorsunuz. Bu kitabımız da baş karakterlerimiz Vedat ve Efşan bize eşlik ediyor. İki kalp iki acı geçmiş ama tek gelecek. Vedat karakterini aşırı sevdim ama kadını karakteri daha fazla sevdim kendinden emin duruşu ve kararları çok güzeldi. Efşan mimarlık öğrencisidir bunun yanı sıra dövüş kafeslerine ilgisi olan bir kadındır. Hayatında artık kaos yerine huzur isteyen bir kadın. Geçmiş onun elinden hepsini almıştır. İlk önce ablasını almış olan hayat daha sonra anne ve babasını da almıştır. Geride kalan abisi ve ablasından kalan bir emaneti vardır. Abisini bulduğu anda onu yok etmek isteyecek bir nefret. Ve yeğenine kavuşacağı günü beklemektedir. Ailesinin dağılmasının sebebinin arkasında en büyük etken abisidir. Akrabalarının onu istememesi ardından yetiştirme yurdunda büyüyen Efşan’ın elinden Ayşem ablası tutmuştur. İkisi de güçlü bir erkeğe boyun eğmeyecek kadınlardır. Acı onları en güçlü silah yapmıştır. Hayatına Vedat dahil olana kadar. Vedat’ı istiyordu ama bir o kadar da hayatı onu korkutuyordu. Vedat güçlü, yıkılmaz ve namını salmış güçlü bir iş adamı. Daha çok küçük yaşlarda hayat onu şimdiki oluşturduğu yıkılmaz adama dönüştürmüştür. Dedesi Seyit Aras onun kaderini zaten çizmişti. Kralın oğlu kral olurdu. Eski kabadayı olan Deli Seyit torunlarından Vedat ve Vuralı da kendi hayatına dahil etmişti. Şimdi ise mafyanın en önemli isimleri haline gelmişlerdi. Ama onun geçmişinde de bir yara vardı. Tâki Gül kokulu Gülefşanı karşısına çıkana kadar. Ama onu hayatına almak o kadar kolay değildir. Efşan’ın etrafına ördüğü duvarları onun güçlü kimliği yıkamayacaktır. Bunu yapsa yapsa sadece birbirlerine zamanla oluşan hisleri yapabilir. Hayatına bu denli güçlü bir kadın alıp çıktıkları yolda hedeflerine ulaşabilecekler mi ?
Gül SarmalıPayelll · Parola Yayınları · 202484 okunma