Bu seri yazarın her zaman ilgimi fazlasıyla çeken serisiydi. İlk kitapta da olduğu gibi serinin ikinci kitabını da saatler içerisinde bitirdim. Rina yazım dili olarak favori yazarlarımdan biri. Biraz kitaptan bahsetmek gerekirse çoğu sırlarla dolu kapıların açıldığı bir kitaptı. Adian ve Elsa çifti ve toxic aşkları formunu kaybetmemiş üstüne arttırmışlardı. İkinci kitap ilk kitaba göre daha farklıydı tabii ki ama her şeyin gün yüzüne çıkması bunları göz ardı ettirdi.
Çoğu zaman dengesiz halleri yüzünden Adian’a kızmak istesem de kendinde haklı yanları vardı. Elsa ile olan geçmişi hafif değildi. İkisi de birçok hata yaptılar ama günün sonunda aralarındaki okurken yakan çekimleri çoğu şeyi çözüyordu. Sona doğru ikisi de çok dağıldılar paramparça oldular, Elsa kendini çok suçlu hisseti. Tam her şey halloldu derken Jonathan King almak istediği hayatı almak için elinden geleni yaptı. Kitabım sonunda okuduğumuz büyük sır beni şoka uğrattı. Çünkü Adian ve Silver’ın nişanlı olmaları beklediğim en son şeylerden biriydi. Tam daha fazla şaşırmam derken Knox’un ve babasının küçük sırrı her şeyin patladığı noktaydı.
Umarım Royal Elite serisinin Adian ve Elsa için ayrılmış son kitabı hızla çıkar. Tam bütün sırlardan kurtulduk derken kendimizi daha farklı kapılarla kilitli şekilde bulduk. Kesinlikle bu seriye bir şans verebilirsiniz.