Royal Elite - 2. Kitap

Steel Princess

ÇELİK PRENSES
2024 76. kitabı
Okunma: 28 Eylül 2024 11:04
Herkese Merhaba, Serinin 2. Kitabı ile devam ediyoruz. Böyle hemen okumak çok güzel oluyor , keşke 3. Kitap cıktığında peşpeşe okusaydım dedim. Yine heyecanlı bir bitiş oldu çünkü. 1. Kitabı okumayan , yorumuma bakmasın spoi yersiniz. Birinci kitabımız beklemediğimiz bir yerde bitmişti. Elsa aiden neden onla ugraştığını öğrenmiş, herşeyi onu bittirmek için , intikam için yaklaştığı ne plandığını öğrenmişti. Aiden tabiki bunun aksini söylemedi. Adam hep evet dıyor hemde asla elsayı bırakmıyor... çok yüzsüz çokkkk.. onuda öyle kabul ettik , daha cok etmek zorunda kaldık... Elsa bu kitapta başına buyruk hareket etmeye başladı, güya Aiden çileden çıkartmak istedi ama aide bu gelir mi bu oyunlara.. ne yaptı etti herşeyi kendi lehine döndürdü paşam... Yine herşeyin sonu seks olarak bitti, ikisi arasında ilişki toksit bir ilişkidir. Aiden’nın Elsaya olan saplantısı cok fazla ve buna hala aşk olarak nitelendirmiyorlar... Elsa hissediyorda , kabul etmiyorum. Aiden öküzü benim benim diye dolaşıyor , kimseyi yanına yaklaştırmıyor, yaklaşını yakıyor yoksa Elsa’yı olmayan birine dönüştürüyor.. gerçekten karanlık bir kuyu gibi, o kuyuya düştün mü? Çıkmak malesef mümkün değil. Spoiler olucak diye kıtabın detayından bahsedemıyorum, ama olaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Aiden babası Jonathan ah ah adam oğlundan beter yok böyle bir manyaklık (kendisininde kitabı varmış- çıkarsa onuda okuruz ınş)... işte Aiden annesi Elsa’nın ailesi tarafından öldürülmüş... elsanın kabuslarının unuttuğu anıları olduğunu anlamaya başlar. Kendisinin karanlık olan tarafını keşfeder. Yan karakterlerimizde bu kitapda daha belirgın rol oynama başladılar, özellikle cole kendisininde pek haz etmedim, sessiz olandan daha çok korkacaksın. Kötü kızımız Silver aslında tam bir kaşar ama o kızda başka bir şey
Dark romance
2025 16. kitabı
Okunma: 02 Nisan 2025 23:41
; 6/10 sanırım sevemediğim ilk darkrom olacak kendisi bende şoklar içerisindeyim ve gerçekten çok çabaladım sevebilmek için ama yok olmuyor sevemiyorum. seriyi değil de bu ikiliyi sevemiyorum desek daha doğru olacak sanırım. ilk kitabın sonu ve bu kitabın başında çok ümitliydim aslında, elsa'nın o bu sefer ben aiden'ı yiyen taraf olacağım tavırları falan ama maşallah elsa bizden beter çıktı iki tatlı söze bir güler yüze yelkenleri indirdi. yani böyle çok boş vaatler veriyor bize sonu fıs çıkıyor o beni sinir ediyor. artık asla aiden için ağlamak yok o benim için ağlayacak dedikten sonra adamla okul otoparkında fanfinifinfon yaparsan ben seni bir sorgularım elsacım. hayır, aiden'a kapılmasına sinirlenmiyorum da senin bu adama kapılacağın belli neden kabız kabız davranıp illa olmayacağım onunla diye diretiyorsun? kitaba başlamadan önce birkaç yorumda şey okumuştum aiden zorla elsa ile birlikte oluyor bunu nasıl okuyorsunuz falan kimi yorumda şey yazmış vücudu istiyor bu zorla değil, asıl şöyle vücudunu geçtim kız bunu istiyor yani aiden'ın bana dokunmasına izin vermeyeceğim dedikten hemen sonra beni zevkten bayıltsın dite onun için bacaklarımı açtım diyen kişi aynı kişi. bu yani vücudun fiziksel tepkileriyle, ıslanmayla, inlemeyle alakalı bir rıza değil yani baya baya elsa aiden ile birlikte olmaya çok tamam ama kızın karakteri sinir bozucu şekilde her şeye hayır diyen bir karakter. illa, illa ki her şeyin başında reddedecek bu aiden'a özel bir şey değil yani ne bileyim teyzesi ve annesiyle ilgili konuyu öğrendiğinde de beş saniyede falan kadını teyzelikten reddedip sonra bana zaman verin eve geri döneceğime çevirdi konuyu. ay böyle yazınca ben baya baya elsa'ya sinir olmuşum ahahahah. yani aiden ile hiçbir sorunum yok benim, küçüklükten travması olabilir bu onu bu
Duygu ve Düşünce
Çelik PrensesRina Kent · Ren Kitap · 2024815 okunma
Oysa ki filler tepişir olan çimenlere olur...
2025 6. kitabı
Bu kitap tam anlamıyla gerçekleri öğrenme ve kendini kabullenme kitabıydı bana göre. İlk kitabın sonunda Elsa ile ve geçmişle ilgili tahminim vardı. Daha doğrusu beklentim vardı. Bir yere kadar gerçekleşse de Elsa beklentim hem karşılamadı hemde aştı. Bu nasıl bir yaman çelişki derseniz haklısınız. Gerçeklerin peşine düşme kısmında tüm takdirimi kazandı. Fakat Aiden karşısında çokta saçmaladı. Aiden ise tam bir antikahraman. İkili ilişkiler ise yıkıcı ve toksik. Aiden'in sosyapat tavırları bu kitapta daha da arttı. Kitabın çoğunda hep bir gerilim hakimdi. İlişkileri ise gelgitli. Ta ki Elsa geçmişi hatırladı tam az biraz işler yoluna girdi derken Aiden'ın babası Jonathan bir bomba patlatmaya geldi fakat asıl bomba son sahnede hepsinin üzerine patladı. Knox ile ilgili birşeyler bekliyordum hatta Elsa'yı havuza iten kişinin o olabileceğini halen düşünüyorum ama o son sahne beklenmedikti. İki yetişkinin kendi tatminleri için birçok kişinin hayatı ile oynamasını okumaya devam edeceğim. Çelik Prenses Rina Kent
Çelik PrensesRina Kent · Ren Kitap · 2024815 okunma
"Bilinmeyenden daha korkutucu bir şey yok."
2024 91. kitabı
Okunma: 06 Ekim 2024 00:28
Başlarda çok sinirimi bozdu ama sonunda yazar ilgimi çekmeyi yine başardı. Rina Kent'in olayı bu galiba son dakikada ters köşeler yapmak. Unutulmuş geçmişle ilgili daha öncede kitaplar okumuştum ve çok seviyorum o gerilimi ve gizemi. Ama sadece konuyu değil karakterleri de sevmem gerekiyor ve ben Aiden'ın duygusuzluğunu, Elisa'nın da her şeyi sorgulamadan kabullenmesini sevmedim. Yine de burada birinci kitaba göre daha sorgulayıcı ve sert olması güzeldi. Demek ki 3. kitapta tam o güçlü karakter olacak. Karanlık karakterler seviyorum. Aiden King'in de ne olduğu baştan belirtilmişti ama o karanlık şefkat bana geçmedi. İç sesindeki cümlelerde betimlemeler çok fazla tekrar edildiği için olabilir bu aslında. Bana bir az abatıyor gibi geldi. Ama sonlara doğru bir az yumuşaması, maskesinin altında tatlı birinin olduğunu gösterdi. Bir de tehtit durumlarına alıştım galiba. Ne yapalım Aiden King'i de böyle kabul edeceğiz artık. Geçmişlerinin çözüldüğü, her şeyin ortaya çıktığı bir kitaptı. Geriye kaldı bu gerçeklerle ne yapacakları. Çelik Prenses Rina Kent
Dark romance
ÇELİK PRENSES KİTAP İNCELEMESİ
Şimdi size bu kitabin en beğenmediğim özelliğini söyleyeceğim; kitabımızın girişinde yazarımız bize yazdığı kitaplarda kötü karakterler yarattığını ve kitaptaki evreni kendisi oluşturduğu için kitabın sonunda bu kötü karakterlere 'hak ettikleri' mutlu sonu vermeyi hedeflediğini söylüyor. Sonuç olarak yarattığı karakter: Aiden King. Narsist, sadist, zorba, acımasız, sapık ve yazarımızın söylediği kadar kötü. Ama gelin görün ki aslında hiç kötü değil çünkü onun bütün bu berbat huyları travmatik bir geçmişe ve Daddy/Mommy issuesa dayanıyor tamam mı (ağlarken aynı zamanda ağzından kusmuk çıkaran surat) ayrıca onun aslında yumuş yumuş bir kalbi var çünkü o mutlu olmayı hak eden bir kötü karakter:") En nefret ettiğim karakter tipi. Kötüysen insan gibi kötü ol. Bu sapıklıkları böyle uçuk bahanelerle güzellemeyin/normalleştirmeyin. Neyseeeeee İlk kitaptaki incelememde (burdan bakabilirsiniz #252888476) zorbalık ve cinsel taciz arasında belli bir sınır olduğunu söylemiştim ve hâlâ bu söylemimin arkasındayım. Ama eklemek istediğim bir şey daha var, eğer bu kitabı okurken keyif almak istiyorsanız feminist beyninizi çıkarıp bir köşeye atmanız gerekiyor, en azından ilk yarısında. Aksi takdirde kitabı parçalayıp çöpe atabilirsiniz. Tüm bu söylediklerime rağmen neden kitaba bu kadar yüksek puan verdiğim merak ediyorsanız arkadaşlar maalesef güzeldi tamam mı aklımı deliricem sonu çok iyidi. İlk kitaptaki incelememde her iki baş kahramanın ortak gecmisleriyle ilgili spoiler yediğimi ve bu yüzden devam edebileceğimi söylemiştim ama bu son beni o kadar şok etti ki 3. kitaba kesinlikle devam edeceğim. Aslında bugüne kadar okuduğum kitaplardan edindiğim tecrübelere gore bu duruma o kadar da şaşırmamam gerekiyordu, hatta tahmin edilebilir bir son ama ben
1000k
2025 17. kitabı
Okunma: 05 Nisan 2025 14:30
Kitaba Sapkın Kral 'da kaldığımız yerden devam ediyoruz. Elsa duyduğu bilgileri sindirmeye ve geçmişte yaşananları hatırlamaya çalışıyor. Bu geçmişe dair bilgileri bilen bir diğer kişiyse Aiden King'ten başkası değil. Elsa beyimizi oyununda yenmeye çalışıyorsa da her seferinde ona daha da fazla bağlanır. Aiden'ın saplantısı da zaten her geçen gün artmakta. Aiden'ın Elsa'yla ilk tanıştığında ki tepkisi daha da anlam kazanıyor çünkü geçmişte yaşananları öğreniyoruz bu kitapta. Kitap zaten DarkRom o yüzden tatlı bir hikaye beklemeyin. Yazarın erkek karakterleri genelde iletişim karşıtı alfa tipler (bakınız Adrian Volkov (⁠๑⁠˙⁠❥⁠˙⁠๑⁠) ama bu onları sevmeme engel değil ) o yüzden okurken dikkate alarak okuyun.
2025 Okuma Raporları
2026 28. kitabı
Bu serinin son sayfaları olmasa diğer kitaba geçilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Smut sahne olsun, mantığımı kenara koyarım diyorsanız buyrun okuyun.
2025 45. kitabı
Okunma: 17 Mayıs 2025 21:16
Royal Elite serisinin ilk kitabını okuyup çok sevmemiştim.Sonra serinin devamına yönelik iyi yorumlar okudum.Ben de bir şans daha vermek istedim.İlk kitap gibi nefret etmedim ama yine de çok sevdiğim söylenemez.Bi var ki yazarın dili inanılmaz akıcı ve sonu yine heyecanlı bitti. Devam kitabı olduğu için konusundan bahsetmeyeceğim.Hislerime gelirsek ilk olarak Aiden karakterini bu kitapta hiçbir şey yapmamasına rağmen daha çok sevdim.Zaten yazarın anti-kahraman muhabbetini biliyoruz.O yüzden yazdığı karakter amacına hizmet ediyor kesinlikle.Elsa güya ayrıldı,salak saçma bir şeyler yaptı.Aiden çok netti,asla sallamadı onun yaptıklarını.Sen benimsin deyip durdu,Elsa zaten direk teslim oldu her seferinde.Bu kitapta sonunda geçmişi gördük.Olayları artık bildiğimiz için Aiden’nin neden böyle biri olduğunu anlamış olduk.Son sayfada bir bomba patlatıp gitti yazar.Hemen diğer kitaba başlıyorum.
2024 171. kitabı
Okunma: 21 Eylül 2024 15:45
#çelikprenses ️️️️️ @rinakent @renyayınları Royal Elite serisinin ikinci kitabı #çelikprenses. İlk kitap Sapkın Kral’da Elsa’nın okula yeni gelmesi, uğradığı zorbalıklar ve Aiden yani King’in ona saplantısıyla başlamıştı. Aiden ile , geçmişinde bir bağlantısı var. Ve her iki çocuğunda yaşadığı travmatik olaylar var bu belli. Elsa geçmişte yaşadıklarını hatırlamıyor. Aiden’ın onu gördüğü ilk andan beri onunla uğraşması, ona oyunlar oynayarak manipüle etmesi tamamen bundan kaynaklı. İkinci kitap birkaç yıl sonrasından devam ediyor. İkili aslında birlikteler. Fakat bu ilişki oldukça toksik ve yavaş yavaş gelmeye başlayan anılar Elsa’yı artık daha kararlı, daha dayanıklı ve güçlü olmaya itiyor. Aiden manipülasyonlarına boyun eğmemeye başlıyor başlamasına ama çoğu zaman ona karşı durdurulamayan hislerinden dolayı yenik düşüyor. Bazen öyle ilgili öyle yakın olurken King, bazen de o haşinliği, manipülatif tavrı oyuncu kişiliği ön planda oluyor. Elsa ona karşı dirensede, ayrılmak istese de buna izin vermiyor. Aslında zorbalık yaptığını düşünsekte ona engel olup birlikte olmak istemesinin, ona karşı hislerinin yoğunluğunun yanı sıra korumak adına olduğunu da okudukça anlıyoruz. Kitap Aiden’ın tatlımları ile bir süre manipülatif oyunları ile devam etsede, Elsa’nın kararlılığı, güçlü olmaya çalışması, doktora giderek geçmişini hatırlama çabasıyla ilerliyor. Ama ne var ki sonlara doğru bütün gizemli sırlar ortaya birer birer dökülüyor. Rina Kent aynı Rina Kentasıl bombayı sonda patlıyor hemde ne bomba. Tam bir geçiş kitabıydı, finale hazırlık kitabıydı diyebiliriz. Herşey nirer birer ortaya çıkarken Elsa ve Aiden’ın sonuna yaklaştığımızın habercisi. Bunun yanı sıra diğer karakterler içinde açık bir kapı bırakıyor yazar ve onlarla ilgili de ufak tefek fikirler ediniyoruz ki
2024 97. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2024 06:10
Elsa nasıl bir oyunun içine düştün… Kitap Rina’nın kalemini biliyorsanız sizi canavarlarla ve çarpık zihinler bir diyarına sürüklüyor . Kötü adam her zaman kötümüdür ya da aşk onu bu kadar savunmasız mı yapar? Rina Kent